کد خبر: 845141
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
مقامات سعودي بدون افشاي جزئيات بيشتر اعلام كردند كه عامل حمله تروريستي روز جمعه استكهلم از كشور ازبكستان است كه بازداشت شده است.
به گزارش بي‌بي‌سي، پليس سوئد تأييد كرده است كه آنها «ابزاري مشكوك» را در كاميوني كه در حمله مورد استفاده قرار گرفت، پيدا كرده‌اند. پيش از اين گزارش‌هايي درباره كشف مواد منفجره در كاميون منتشر شده بود، ولي پليس رسماً اين گزارش‌ها را تأييد نكرد. در حمله روز جمعه، چهار نفر كشته و ۱۵ نفر زخمي شدند. اين حمله در ميانه يكي از خيابان‌هاي شلوغ شهر كه بيشتر محل تجمع و گذر عابران پياده است، انجام شد و در جريان آن، يك كاميون با زير گرفتن عابران پياده، به داخل يك فروشگاه رانده شد. نخست‌وزير سوئد پيش از اين، حمله در استكهلم را تروريستي خوانده و دستور داده بود محدوده مرزي كشور تحت كنترل شديد قرار بگيرد. كاميوني كه در حمله مورد استفاده قرار گرفت، از مقابل يك رستوران در منطقه دزديده شده بود و راننده آن، بعد از حمله فرار كرد. فرد مظنون عصر روز جمعه و بعد از آن بازداشت شد كه پليس عكس تاري از او را كه دوربين‌هاي امنيتي ثبت كرده بودند، منتشر كرد. پليس تأييد كرده است مردي با مشخصات فردي كه در عكس ديده مي‌شود، در ماشتا در ۴۰ كيلومتري شمال استكهلم بازداشت شده است. پليس، فرد دومي را هم بازداشت كرده ولي هنوز گفته نشده كه آيا او به اين حمله ربط داشته است يا نه.
   
واكنش ايران
ريشه‌كني شجره خبيثه تروريسم راهي جز اراده جدي، برخورد صادقانه و اجماع جهاني ندارد و جمهوري اسلامي ايران به‌عنوان يكي از قربانيان تروريسم طي ساليان متمادي در مبارزه با اين پديده شوم از هيچ تلاشي فرو گذار نكرده است. بهرام قاسمي سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان ضمن محكوم كردن حادثه تروريستي روز گذشته در پايتخت سوئد كه منجر به كشته و زخمي شدن عده‌اي از شهروندان بي‌گناه آن كشور شد، با دولت و ملت سوئد و نيز بازماندگان اين جنايت تروريستي ابراز همدردي كرد. قاسمي اظهار داشت: در هنگامه سرخوشي برخي كشورهاي غربي و عربي از تجاوز آشكار امريكا به سوريه كه در جاي خود تلاشي عيان براي احياي پيكر نيمه جان تروريست‌ها در منطقه بود، شاهد اقدام جنايتكارانه يكي از پرورش‌يافتگان «مكتب جمود، جنون و كشتار» در اروپا بوديم تا نشان داده شود تروريسم لجام گسيخته‌اي كه برخي كشورها ابايي از تقويت آشكار و پنهان آن ندارند، چگونه همه مرزهاي انساني، عقيدتي و جغرافيايي را در مي‌نوردند و جهان امروز را دستخوش ناامني و بي‌ثباتي مي‌سازند.  همچنين كاخ رياست جمهوري فرانسه با صدور بيانيه‌اي ضمن اعلام همدردي پاريس با خانواده‌هاي قربانيان حادثه تروريستي استكهلم، از نگراني و خشم رئيس‌جمهور فرانسه از اين اقدام تروريستي خبر داده و آن را محكوم كرد. «جاستين ترودو» نخست‌وزير كانادا با صدور بيانيه‌اي اعلام كرد: كانادا حمله تروريستي مركز استكهلم را كه در جريان آن چندين نفر كشته و زخمي شدند، به شدت محكوم مي‌كند و نخست‌وزير كانادا مراتب تسليت صميمانه خود را به خانواده‌ها و دوستان قربانيان اين حمله اعلام مي‌دارد و متعهد مي‌شود كه تمامي كمك‌هاي لازم را در اين راستا انجام دهد و بار ديگر بر تعهد خود براي مبارزه با تروريسم تأكيد مي‌كند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار