کد خبر: 844919
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۷
مسئول فناوري اطلاعات هيئت مركزي نظارت بر انتخابات شوراها از برگزاري انتخابات تمام الكترونيك شوراها در ۱۵۰ شهر كشور خبر داد.
كوليوند، رئيس كميسيون امور شوراهاي مجلس در همايش دبيران اجرايي، بازرسان و مسئولان كميته‌هاي حقوقي هيئت‌هاي نظارت سراسر كشور گفت: ما توانستيم در اين دوره از انتخابات از فضاي رأي‌گيري دستي خارج شويم و به سمت رأي‌گيري الكترونيكي پيش برويم.  وي افزود: بخش IT مجلس با مجموعه IT وزارت كشور كار را پيش بردند و مجموعه تأييديه‌هاي لازم در اين زمينه گرفته شد، ديروز نيز همه ما در يك رأي‌گيري آزمايشي با استفاده از اين صندوق‌هاي الكترونيك شركت كرديم تا حالت آموزشي براي همه داشته باشد.  رئيس كميسيون امور شوراهاي مجلس همچنين گفت: قرار است در شهرهايي كه تعداد اعضاي شوراهاي آنها بين ۷ تا ۹ نفر هستند، رأي‌گيري به صورت الكترونيكي برگزار شود.
 
در ادامه اين نشست پرسش و پاسخ قاسم ميرزايي‌نكو، نماينده دماوند و عضو هيئت مركزي نظارت بر انتخابات شوراهاي اسلامي شهر و روستا گفت: ما در مجموع ۱۵۰ شهر كشور را كه عمدتاً شامل اكثر استان‌هاي كشور به جز چهار استان مي‌شود، انتخاب كرديم كه بر اين اساس قرار است در شهرهايي كه تعداد اعضاي شوراهاي آنها بين ۷ تا ۹ نفر هستند، انتخابات به صورت الكترونيكي برگزار شود، تمام مسائل در رابطه با امنيت اين صندوق‌ها هم مدنظر قرار گرفته و رعايت شده است و چند بار روي اين صندوق‌ها به صورت ‌آزمايشي رأي‌گيري انجام شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار