کد خبر: 844614
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۷
پاسخ اكبري به منتقدان: شيطنت مي‌كنند
ايگور كولاكوويچ در حالي آخرين روزهاي تعطيلاتش را در فرانسه سپري مي‌كند، كه 18 فروردين به تهران مي‌آيد تا كار جدي تيم ملي واليبال كشورمان براي حضور در رقابت‌هاي ليگ جهاني واليبال آغاز شود.
نويسنده: سعيد احمديان 
 
ايگور كولاكوويچ در حالي آخرين روزهاي تعطيلاتش را در فرانسه سپري مي‌كند، كه 18 فروردين به تهران مي‌آيد تا كار جدي تيم ملي واليبال كشورمان براي حضور در رقابت‌هاي ليگ جهاني واليبال آغاز شود. مسئولان فدراسيون هم اين روزها در حال فراهم آوردن آخرين مقدمات آغاز اردوي واليبال هستند كه قرار است طي دو مرحله از 19 فروردين و 25 فروردين با حضور نفرات اصلي آغاز و استارت تمرينات شاگردان كولاكوويچ براي حضور در ليگ جهاني واليبال از 12 خرداد آغاز ‌شود.
  
اكبري: با ملي‌پوشان بانك سرمايه مشكلي ندارم
انتخاب پيمان اكبري به عنوان مربي تيم ملي واليبال همچنان خبرساز است و با توجه به حاشيه‌هايي كه اين مربي در زمان حضورش در پيكان با برخي ملي‌پوشان بانك سرمايه داشت، برخي حضور اكبري را در كنار كولاكوويچ حاشيه‌ساز مي‌دانند، اين مسئله با اعلام ليست نفرات دعوت شده به تيم ملي بزرگسالان به اوج رسيد و در حالي كه كمتر از چند روز تا زمان آغاز تمرين شاگردان كولا باقي مانده، همچنان اكبري در تيررس منتقدان است. مربي تيم ملي واليبال ديروز در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس به انتقاداتي كه از حضور وي در تيم ملي مي‌شود پاسخ داد و گفت: «از زماني كه به عنوان مربي تيم ملي انتخاب شده‌ام برخي‌ها دنبال سنگ‌اندازي و شيطنت هستند.‌» اكبري درباره اينكه گفته مي‌شود پيمان اكبري كه دستيار اول كولاكوويچ در تيم ملي است با برخي بازيكنان ملي‌پوش تيم بانك سرمايه اختلاف دارد، گفت: «‌بين پيمان اكبري و بازيكنان تيم‌ملي مشكل خاصي وجود ندارد و شايد تنها اختلاف نظرهايي باشد، اما به طور كل با كساني كه بخواهند اختلافات باشگاهي را به تيم ملي بياورند برخورد خواهيم كرد، چون در تيم‌ملي جاي اين حرف‌ها نيست.‌» اكبري در خصوص اينكه گفته مي‌شود اختلافي بين او و برخي بازيكنان تيم ملي وجود دارد، تصريح كرد: «از زماني كه من به عنوان مربي انتخاب شده‌ام برخي‌ها دنبال سنگ‌اندازي و شيطنت هستند. بايد بگويم كه براي من تيم ملي از همه چيز مهمتر است و به دنبال اعمال سليقه شخصي نيستم. نياز است بازهم تأكيد كنم كه با هيچ‌كسي در تيم ملي مشكلي ندارم.»
 
7  بازي تداركاتي قبل از ليگ جهاني
با وجود انتقاداتي كه از حضور اكبري در كنار كولاكوويچ مي‌شود، فدراسيون با توجه به آغاز تمرينات تيم ملي از هفته آينده به دنبال، تنظيم برنامه‌هاي بازي‌هاي تداركاتي تيم ملي قبل از حضور در ليگ جهاني است. اواخر اسفند بود كه سرپرست تيم ملي واليبال درباره بازي‌هاي دوستانه و تداركاتي تيم ملي قبل از شروع ليگ جهاني گفت: «‌چهار مسابقه تداركاتي براي تيم ملي واليبال تا قبل از شروع ليگ جهاني برنامه‌ريزي شده است كه دو مسابقه با تيم ملي لهستان است. همچنين به دعوت فدراسيون واليبال اسلووني دومسابقه نيز با تيم ملي اين كشور برگزار خواهيم كرد كه اسلوبودان كواچ در حال حاضر هدايت اين تيم را بر عهده دارد.‌» خوش‌خبر تصريح كرد: «سرمربي تيم ملي واليبال چهار ديدار تداركاتي را براي تيم ايران كافي مي‌داند تا تيم ايران آماده حضور در ليگ جهاني سال 2017 شود.‌» با وجود قطعي شدن ديدارهاي شاگردان كولا، تاريخ دقيق اين بازي‌ها مشخص نشده و با آغاز تمرينات از هفته آينده، برنامه دقيق تيم ملي واليبال در راه آماده‌سازي ليگ‌جهاني آغاز خواهد شد. محمود افشاردوست، دبير فدراسيون واليبال هم ديروز در گفت‌وگويي با خبرگزاري ميزان از افزايش بازي‌هاي تداركاتي تيم ملي واليبال خبر داد: «‌با كشورهاي مختلفي براي بازي‌هاي دوستانه و تداركاتي مكاتبه كرديم و در حال حاضر مشغول تعيين تاريخ اين بازي‌ها هستيم. ضمن اينكه ما نمي‌توانيم با 10 كشور بازي دوستانه داشته باشيم و نهايتاً بازي‌هاي دوستانه و تداركاتي تيم‌ملي پيش از ليگ جهاني 6 يا 7 مسابقه خواهد بود.»
  
دليل كولاكوويچ براي انتخاب ايران
روزهاي پاياني اسفند بود كه سرمربي جديد تيم ملي واليبال، پس از حضور سه‌هفته‌اي در ايران، به فرانسه رفت و قرار است با پايان مرخصي‌اش، اين مربي صربستاني، فردا به تهران باز‌گردد تا مرحله اول اردو از 19 فروردين آغاز شود. كولاكوويچ در روزهايي كه در ايران حضور ندارد، در جديدترين اظهار نظرش در چگونگي قبول پيشنهاد ايران گفته است: «‌زماني كه پيشنهاد فدراسيون واليبال ايران داده شد، من هيچ دوراهي نداشتم. من نمي‌خواستم اين فرصت را از دست بدهم؛ چراكه مطمئن نبودم مي‌توانم يك تيم براي كار كردن با آن پيدا كنم. چراكه در آن زمان از اينكه تيم تازه‌اي براي مربيگري داشته باشم، اطمينان نداشتم. مثل خيلي وقت‌ها در زندگي پس از انتخاب يك چيز، گزينه‌هاي ديگر هم فرا مي‌رسد، درست وقتي با ايران قرارداد بستم از تركيه و لهستان پيشنهادات خوب و رسمي دريافت كردم، اما ديگر دير شده بود و من به قرارداد خود پايبند بوده و هستم.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار