استاندار اصفهان اظهار امیدواری کرد که اصفهان با توجه به اهمیت و جایگاه ویژه ای که در بحث حمل و نقل و گردشگری دارد، نخستین استان برخوردار از هواشناسی جاده ای باشد.
دکتر رسول زرگرپور در مراسم بهره برداری از پروژه های هواشناسی استان اصفهان، گفت: ۴۰ درصد بار و ۲۰ درصد مسافران کشور از شریانهای حیاتی استان اصفهان عبور میکنند لذا راه اندازی هواشناسی جاده ای در این استان از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی با تاکید بر اینکه اداره کل هواشناسی اصفهان در سه سال گذشته، تحرک خوبی داشته است، اظهار کرد: لازم است این اداره کل که معین تهران است در تراز اول کشور قرار گیرد.
زرگرپور با بیان اینکه امروزه هواشناسی جایگاه ویژه ای در بین مردم پیدا کرده است، افزود: اطلاعات این سازمان در برنامه ریزی های کوتاه مدت و بلند مدت و همچنین بحران ها اهمیت خاصی دارد و صحت اطلاعات و پیش بینی های آن به مدد نیروهای با تجربه و بهره گیری از تجهیزات به روز به مرز استانداردهای بین المللی نزدیک شده است.
مدیریت استان با اشاره به جایگاه ویژه علم و فناوری و صنعت در استان اصفهان، تصریح کرد: در بحث کشاورزی دارای کشاورزان پیشرفته هستیم و در بخش گردشگری با افزایش چهار برابری گردشگران خارجی در دولت تدبیر وامید مواجه شده ایم.
وی ادامه داد: از طرفی این استان با چالش هایی مانند خشکسالی و کاهش بارش ها مواجه است و وضعیت شکننده ای در زمینه های زیست محیطی داریم به همین دلیل مسائل هواشناسی در این استان بیش از استان های دیگر حساس است و باید جایگاه ویژه و بهتری داشته باشد.
استاندار اصفهان با تاکید بر اینکه در دولت تدبیر و امید اقدامات خوبی در سازمان هواشناسی انجام شده است، گفت: مدیریت استان نسبت به اهمیت این سازمان کاملا واقف است و حمایت های لازم را از آن خواهد داشت.
معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواشناسی کشور نیز در این مراسم گفت: امروز شاهد موفقیت های چشمگیری در هواشناسی اصفهان بواسطه حمایت مدیریت استان و تلاش مدیریت و کارشناسان اداره کل هواشناسی این استان هستیم.
داوود پرهیزکاربا اشاره به جایگاه ویژه هواشناسی اصفهان افزود: این اداره با توجه به امکانات، تجهیزات و توانمندی های نیروهای کارشناسی خود در زمانیکه سازمان هواشناسی در تهران نتواند کارهای خود را انجام دهد می تواند وارد عملیات شده و وظایف خود را انجام دهد.
وی بودجه یکساله جاری و عمرانی سازمان هواشناسی و ۳۱ استان کشور را حدود یکصد میلیارد تومان و معادل ۳۰ میلیون دلار اعلام و اظهار کرد: با وجود مشکل و محدویت های مالی شاهد افزایش خدمات هواشناسی در کشور هستیم.
وی افزایش خدمات هواشناسی را ناشی از رویکرد مدیریتی دانست و افزود: اطلاعات هواشناسی از ارزش افزوده بالایی برخوردارند زیرا طیف کثیری را پوشش می دهد.
در این مراسم سامانه مانیتورینگ و دریافت تصاویر جاده ای مرکز پیش بینی هواشناسی استان اصفهان با هزینه ۵۰۰ میلیون ریال، احداث و تجهیز کتابخانه اداره کل هواشناسی با ۲۰۰ میلیون ریال، سالن اجتماعات و مرکز آموزش الکترونیکی هواشناسی با ۴ میلیارد ریال، تجهیز اداره های هواشناسی استان اصفهان با ۳ میلیارد ریال و خودرو عملیاتی مدیریت بحران مجهز به ایستگاه خودکار سیار هواشناسی با ۲ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.