کد خبر: 837027
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۰
سه مجرم سابقه‌دار كه با دستبرد به خانه‌هاي مردم پول و طلا سرقت مي‌كردند، روز گذشته محاكمه شدند.
به گزارش خبرنگار ما، خردادماه امسال بود كه مأموران پليس در جريان سرقت‌هاي زيادي از منازلي در جنوب تهران حوالي منطقه خلازير و نعمت‌آباد قرار گرفتند. پس از اين مأموران تحقيقات گسترده‌اي براي شناسايي سارقان آغاز كردند تا اينكه دوماه بعد موفق به دستگيري سه متهم به نام احمد، كيوان و سيروس شدند. متهمان كه هر سه‌بچه يك‌محل بودند در بازجويي‌ها به تعداد زيادي سرقت اعتراف كردند و گفتند ما دوست داشتيم يك شبه پولدار شويم و در اين سرقت‌ها حدود 100 ميليون تومان به‌دست آورديم.
 
سه متهم پس از تحقيقات تكميلي روانه زندان شدند تا اينكه روز گذشته براي محاكمه به شعبه هشتم دادگاه كيفري‌يك استان تهران منتقل شدند.  اولين جلسه محاكمه اين پرونده به رياست قاضي اصغرزاده و مستشار توكلي تشكيل شد. شاكيان به دستور رئيس دادگاه بعد از قرائت كيفرخواست در جايگاه حاضر شدند و شكايت خود را مطرح كردند. يكي از شاكيان گفت: مربي رزمي‌كار هستم و آن شب با همسر و فرزندانم در منزل بوديم كه سارقان وارد شدند. با روحيه رزمي كه دارم، اما ضربه روحي شديدي به من و خانواده‌ام وارد شده است كه خسارت آن بسيار بيشتر از خسارت مالي سرقت است. او براي سارقان درخواست قطع يد داد و در ادامه دو شاكي ديگر پرونده نيز درخواست قطع يد براي سارقان دادند.

يكي ديگر از شاكيان پرونده گفت: يكي از اعضاي خانواده‌ام به بيماري خاص مبتلاست و آن روز براي خريد دارو 3‌ميليون تومان از يكي از آشناهايم قرض كرده بودم كه آن شب توسط سارقان به همراه مقداري طلا سرقت شد.
در ادامه متهم اصلي به نام احمد كه نقشه سرقت‌ها از سوي او طراحي شده بود به دستور قاضي در جايگاه ايستاد و گفت: هر 17 فقره سرقت را قبول دارم. شغلم آزاد بود و مغازه فروش لوازم آرايشي داشتم. صاحب يك فرزند هستم و به خاطر تأمين مخارج زندگي‌ام مجبور شدم نقشه سرقت را طراحي كنم. وقتي با دو نفر از بچه‌هاي محل صحبت كردم آنها قبول كردند كه با من همكاري كنند. ما ابتدا منازلي را در همان حوالي محله‌مان زير نظر مي‌گرفتيم و هر كدام كه موقعيت خوبي براي دزدي داشت، شبانه با شكستن قفل در وارد خانه مي‌شديم. گاهي هم موفق مي‌شديم در منازل را با كليد باز كنيم. براي اطمينان بيشتر چاقو، گاز اشك‌آور و پنجه بوكس همراهمان بود تا در مواقع ضروري از آنها استفاده كنيم. طبق نقشه فقط طلا و پول و گاهي لپ تاپ سرقت و پول آنها را بين خودمان تقسيم مي‌كرديم. براي فروش طلاها با يكي از مغازه‌هاي طلافروشي صحبت كرده بوديم و او قبول كرده بود طلاهاي سرقتي را از ما خريداري كند.

متهم ديگر گفت: حرف‌هاي احمد را قبول دارم، اما من تنها در دو فقره سرقت شركت داشتم. او در ادامه گفت: چند سال پيش در يك درگيري مجبور به پرداخت 10‌ميليون تومان ديه شدم. وقتي احمد پيشنهاد سرقت داد، قبول كردم. با انجام سرقت‌ها توانستم ديه را پرداخت كنم، اما دوباره در دامي بزرگ‌تر افتادم.

در ادامه جلسه، متهم‌سوم وقتي در جايگاه قرار گرفت، پس از تفهيم اتهام گفت: هيچ كدام از اتهاماتم را قبول ندارم. وي گفت: همه اظهاراتم در دادسرا به خاطر فشارهاي بازجويي بوده است. بعد از صحبت‌هاي او دو متهم ديگر گواهي دادند كه او نيز در سرقت‌ها با آنها شريك بوده است.
بعد از توضيحات متهمان، صاحب‌مغازه طلافروشي كه طلاهاي سرقتي خريده بود در جايگاه حاضر شد و گفت: روزي كه احمد در مورد خريد طلاها صحبت كرد با هم توافق كرديم هر گرم طلا را 30 تا 40 هزار تومان زير قيمت از آنها خريداري كنم. ابتدا نمي‌دانستم كه طلاها سرقتي است، اما بعد از خريد فهميدم كه طلاها سرقتي است.
در آخر هيئت قضايي پس از آخرين دفاع متهمان وارد شور شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار