
غلامعلی کریمی، استاد دانشگاه اصفهان و کارشناس مسائل سیاسی، بااشاره به نزدیک شدن انتخابات ریاست جمهوری وتشدید تحریمها ی امریکاگفت: مبنای بحث و اقدامات ما در زمینه انتخابات باید بر دغدغه رهبر انقلاب باشد و رهبر معظم انقلاب تأکید جدی دارند که فضای کشور دوقطبی نشود، دلیل نهی دکتر احمدی نژاد از انتخابات ریاست جمهوری هم همین مطلب است وروند کار باید به گونه ایی باشد که بایک انتخابات خوب خار چشم دشمنانمان شویم.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب رویه ندارند که کسی را برای ورود به انتخابات دعوت یا نهی کنند، اما ایشان با رصد برنامه های دشمنان خارجی و داخلی برای دوقطبی کردن جامعه این تصمیم را گرفتند، قطعاً شرایط سال 96 با سال 88 خیلی متفاوت خواهد بود، بسیاری از مسائل منطقه ای مانند تحرک جدی داعش و امثالهم که امروز نظام با آنها مواجه است در سال 88 وجود نداشت.
کارشناس مسائل سیاسی افزود: اولاً باید مراقب باشیم تا جامعه دوقطبی نشود و در عین حال روشنگری منطقی هم در مورد جریانات مختلف حاضر در انتخابات انجام شود، کریمی اظهار داشت: جبهه مردمی انقلاب اسلامی از یک طرف خودیها را امیدوار و دشمنان را ناامید می کند، اما باید حتماً 2 شرط اساسی در این جبهه رعایت شود، نخست اینکه گزینه ای که برای ریاست جمهوری معرفی می شود قدرتمند باشد و دوم اینکه زمینه رأی آوری و شخصیت جاافتاده ای در کشور داشته باشد