کد خبر: 827857
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۸

بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۴ اینچئون - مسابقات جودو

جودوکار کم‌بینا و دارنده نشان نقره پاراآسیایی در وزن 100+ کیلوگرم جودو و نفر پنجم پارالمپیک لندن و ریو می گوید بعد از المپیک هیچ تمرینی برای ملی‌پوشان تدارک دیده نشده است.

حمزه ندری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، درباره اینکه بعد از پارالمپیک 2016 اعلام کرد که شاید ورزش قهرمانی را کنار بگذارد آیا تصمیم نهایی را گرفته است؟ اظهار کرد: فعلاً کجدار و مریز تمرین می‌کنم تا ببینم برای بازی‌های اسلامی که در کشور آذربایجان برگزار خواهد شد چه پیش می‌آید.

وی با اظهار نارضایتی از اینکه بعد از پارالمپیک اردو و مسابقه‌ای و هیچ برنامه‎ای نداشته‌ایم، افزود: خیلی بد است که اردو نداریم. یک روز بعد از پارالمپیک پکن؛ انگلیسی‌ها و آمریکایی‌ها تمرین‌ها را شروع کردند و نتیجه‌اش را در پارالمپیک لندن گرفتند.

ندری یادآور شد: چهارمین دوره بازی‌های کشورهای اسلامی، اردیبهشت سال بعد برگزار خواهد شد که هنوز اردوهای ما شروع نشده و از طرفی انتظار دارند که با این شرایط، دست پر برگردیم و موفق شویم.

این ورزشکار لرستانی خاطرنشان کرد: برای پارالمپیک ریو فقط به یک اردوی برون‌مرزی رفتیم و خیلی از حریفان را نمی‌شناختیم و حتی فیلم حریفان را هم برای ما پیدا نکردند. اگر با حریف کوبایی یک یا دو بار مسابقه می‌دادم و گاردش را می‌شناختم، بدون شک در پارالمپیک به او نمی‌باختم.

وی با بیان اینکه درددل خیلی زیاد است، اضافه کرد: با این شرایط کسب مدال جودو در پارالمپیک برای ایران خیلی سخت است و اگر به دنبال موفقیت هستیم باید این روند عوض شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار