
عضو تیم ملی تیراندازی کشورمان در المپیک 2012 لندن و 2016 ریو گفت: بعد از المپیک ریو بیمار بودم و هنوز هم اگر به المپیک و اتفاقاتاش فکر کنم، اذیت میشوم.
به گزارش ایسنا، مهلقا جامبزرگ بانوی المپیکی ایران به بهانه سالروز تاسیس ایسنا، با حضور در دفتر این خبرگزاری، خبرنگارانش را غافلگیر کرد. تیراندازی که لقب نخستین ورزشکار همدانی که دو بار راهی المپیک شده است را با خود به یدک میکشد. در ویترین افتخاراتش عناوین متعددی جای داده و شاید در صف معدود ورزشکارانی قرار میگیرد که همواره و طی سالهای متمادی در اوج بودهاند.
جامبزرگ بدون تردید در کنار نفراتی چون صادق گودرزی، برادران مصطفیجوکار و ... شناسنامه ورزش همدان است و درک این موضوع که چرا برخی از مسئولان نمیخواهند آنطور که باید این بانوی المپیکی را مورد حمایت و توجه بیشتر قرار دهند، برای نگارنده دشوارتر از حد باور است.