استاندار البرز در جلسه هماهنگی برگزاری" بیست و پنجمین اجلاس ملی نماز" که هجدهم آذر ماه به میزبانی استان البرز برگزار میشود، این رویداد فرهنگی را فرصتی برای معراجی معنوی دانست و اظهار داشت: این گردهمایی با محوریت نماز و کاهش آسیب های اجتماعی،فضایی معنوی ایجاد خواهد کرد و تلنگری برای تحکیم ارتباط با خداست.
سید حمید طهایی با بیان اینکه نماز از ارکان دین بشمار می رود و اصولی است که سد منکرات می شود،افزود: هرچند در هر لحظه امکان برقراری ارتباط معنوی باخدا فراهم است اما اینکه با شرایطی خاص،"نماز" مقدمات حضور در برابر خداوند را فراهم می آورد نعمتی الهی است که باید قدردان آن باشیم.
وی با تاکید بر لزوم پیش بینی تمهیدات این میزبانی ملی افزود: حضور مقامات عالی کشور و مسئولان ملی در این اجلاس بد محوریت نماز، اهمیت این گردهمایی را متذکر است.
وی تبلیغات سطح شهر را نیز مهم خواند و افزود:تمامی ظرفیت ها برای ترسیم زیبایی های معنوی نماز و اطلاع رسانی این میزبانی در سطح استان انجام شود.
طهائی اجلاس ملی نماز را سرآغاز تحولی معنوی قلمداد کرد و افزد: برنامه های جنبی همچون نمایشگاه های فرهنگی،عرضه کتاب و...در این ایام پیش بینی شده است.
بیست و پنجمین اجلاس سراسری نماز هجدهم آذر ماه به میزبانی استان البرز برگزار خواهد شد.
کجا برگزار میشه ادرس دقیق ممنونم