کد خبر: 824673
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۳
جانشين فرمانده كل سپاه بسيج را بيرقدار عرصه اقدام و عمل برشمرد و گفت: بسيج نهادي است كه هرگز نفوذ دشمن در آن ممكن نيست.
جانشين فرمانده كل سپاه بسيج را بيرقدار عرصه اقدام و عمل برشمرد و گفت: بسيج نهادي است كه هرگز نفوذ دشمن در آن ممكن نيست.
به گزارش مهر، سردار حسين سلامي جانشين فرمانده كل سپاه در چهارمين همايش طلايه‌داران اقتصاد مقاومتي كه صبح شنبه در مجتمع فرهنگي - ورزشي پنجم آذر برگزار شد، اظهارداشت: بسيج ثمره اعجاز ذهني، الهام الهي، شهود حقيقي و باطني بر وجود شريف امام راحل بود كه بدون اينكه تفكر خود را بر پايه هيچ تجربه‌اي در گذشته قرار دهد، با يك ابتكار عمل شگفت‌انگيز و تاريخ‌ساز شجره طيبه‌اي را در ايران و جهان اسلام كاشت و رهبر عزيزمان آن را به زيبايي گسترش داده و در عرصه‌هاي مختلف جامعه توسعه داده‌اند.
وي افزود: امروز اين درخت تناور ريشه‌هاي عميقي در سرتاسر جهان اسلام پيدا كرده و الگو و مدلي براي نجات جوامع اسلامي از سياست‌هاي استكباري نظام سلطه شده است.
سردار سلامي بسيج را مروج گفتمان ولايت فقيه در جامعه ما دانست و خاطرنشان كرد: بسيج در عرصه اقدام و عمل، پيشگام و بيرقدار است. بسيج نهادي است كه هرگز نفوذ دشمن در آن ممكن نمي‌شود. ما متوجه شده‌ايم بين استقلال اقتصادي و هويت فرهنگي رابطه عميقي وجود دارد، وقتي دشمن قادر است نفوذ اقتصادي در يك جامعه ايجاد كند، نفوذ فرهنگي نيز ايجاد مي‌كند.
جانشين فرمانده كل سپاه اقتصاد را يك هويت سياسي و فرهنگي دانست و گفت: بدون استقلال اقتصادي نمي‌توان در مقابل دشمن ايستاد. نمي‌توان از لحاظ اقتصادي به دشمن تكيه كرد و در ميدان جهاد با او جنگيد.   وي دفاع و استقلال را به هم پيوسته عنوان كرد و گفت: دشمني كه ما مي‌شناسيم وقتي به قدرت اقتصادي مي‌رسد بي‌پروا حتي عليه متحدان قديمي خود عمل مي‌كند.
سردار سلامي در ادامه گفت: عربستان سعودي به عنوان وابسته و نزديك‌ترين شريك امريكا در همه جنايات در منطقه وقتي در گزارش ۱۱ سپتامبر مشاركت اتباعش مشخص مي‌شود، يك جنگ حقوقي عليه آن راه مي‌اندازد. جانشين فرمانده كل سپاه با تأكيد بر اينكه امريكا امروز از اقتصاد به عنوان مولد حركات و اعمال فشارهاي سياسي استفاده مي‌كند، ادامه داد: موضوع نبرد ما با امريكا علاوه بر اينكه در عرصه جنگ‌هاي نيابتي منطقه قرار دارد بلكه در سطوح فرهنگي، سياسي و به ويژه اقتصادي يك واقعيت است.  سردار سلامي در ادامه گفت: امروز ما همان طور كه رهبر انقلاب گفتند دو راه بيشتر نداريم؛ يا بايد قدرتمند و قوي شويم و اراده دشمن را تسليم صبر و جهاد خود كنيم يا اينكه تسليم شويم. راه سومي وجود ندارد.
جانشين فرمانده كل سپاه تنها راه برداشتن تحريم‌ها را تقويت بنيه اقتصاد ملي و بي‌اثرسازي تحريم‌ها دانست و گفت: نمي‌توان در ميدان سياست بدون پشتوانه‌هايي از قدرت موازنه را با دشمن برقرار كرد. ديپلماسي وقتي كارآمد است كه ما قوي باشيم و راه‌هاي انتخاب استراتژيك دشمن عليه خودمان را مسدود كنيم، نه اينكه گزينه‌هاي ممكن ديگري را فراروي او قرار دهيم.
وي با طرح اين سؤال كه ما چگونه در عرصه دفاع توانستيم به بازدارندگي متكي به ظرفيت دروني خود برسيم، افزود: آيا مي‌توانستيم با سلاح‌هاي خريداري شده از دشمن بازدارندگي ايجاد كنيم؟ خير. وقتي موشك‌ها از درون ذهن جوانان ما پرواز كردند، ما موفق شديم به بازدارندگي برسيم.  سردار سلامي با بيان اينكه قدرت ما از درون ذهن‌هاي ما عبور مي‌كند و ساخته مي‌شود، ادامه داد: آيا دشمن با توافقنامه‌اي به نام برجام دشمني خود عليه ما را به دوستي تبديل مي‌كند؟ چه اتفاقي افتاده است كه تصور كنيم فضاي تقابل استكبار عليه انقلاب اسلامي به فضاي تعامل و دوستي تبديل شده است؟ آيا ما تغيير واقعيت يا هويت داده‌ايم يا دشمن؟ آيا ما از دين خود دست برداشته‌ايم كه دشمن فشار، تقابل و تهاجم را از روي ما بردارد يا او از خوي استكباري و تجاوز‌طلبي دست كشيده است؟ هيچ كدام از اينها اتفاق نيفتاده است.  وي گفت: نمي‌توان به نسخه‌اي به نام برجام به عنوان نقطه اتصال دو دشمن داراي تضاد ماهيت با يكديگر نگاه كرد. حتي اگر دشمن تحريم‌ها را بردارد، تازه جنگ اقتصادي عليه ما آغاز مي‌شود.
    خريد «سوخو۳۰» در دستور كار قرار دارد
 همچنین  حسين دهقان وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح  نیز در حاشیه این همایش در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: خريد جنگنده سوخوي ۳۰ در دستور كار وزارت دفاع قرار دارد. به طرف‌هاي مذاكره‌كننده گفته‌ايم تنها خريد در دستور كار ما قرار ندارد بلكه انتقال تجربيات نيز بايد صورت بگيرد.
سردار دهقان تصريح كرد: ما براي تأمين نيازهاي دفاعي خود با هر كشوري كه بتوانيم جز اسرائيل و امريكا همكاري خواهيم كرد.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح همچنين درباره تمايل روسيه در استفاده مجدد از پايگاه هوايي نوژه همدان عنوان كرد: ما براي كمك به دولت قانوني سوريه، هر همكاري لازم باشد با روسيه مي‌كنيم كه اين همكاري در قالب هر اقدامي خواهد بود.
سردار دهقان خاطرنشان كرد: حركت و جهت‌گيري جمهوري اسلامي ايران روشن است و در برابر هيچ فشاري از سوي دشمن عدول نخواهد كرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار