کد خبر: 823454
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۷
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی:
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی از ورود میراث فرهنگی به حوزه‌ی توسعه‌ی روستایی با شعار "هر روستا، یک شغل" خبر داد.
مرتضی آبدار در نشست مشترک کمیته‌ی راهبردی و کارگروه توسعه‌ی روستایی و عشایری آذربایجان‌شرقی، اظهار کرد: آذربایجان‌شرقی دارای 21 شهرستان است که در تمامی آن‌ها برنامه‌ریزی‌ها بر سه اصل استوار است.

وی افزود: صنایع، گردشگری و سرمایه‌گذاری و میراث فرهنگی از جمله‌ی این اصول است که سعی در توجه هر چه بیشتر به این امر داریم.

وی عنوان کرد: به این منظور 17 برش استانی در نظر گرفته شده است که دو روستا به منظور توسعه‌ی صنعتی،  13روستا برای توسعه‌ی گردشگری و سرمایه‌گذاری و  سه روستا با هدف فعالیت در میراث‌فرهنگی تعیین شده است.

آبدار با اشاره به اقدامات در حوزه‌ی آموزش گفت: آموزش‌های دانش‌محور و مهارت محور در بالا بردن و ارتقای سطح فنی و زیرساخت‌های گردشگری نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند و اعطای تسهیلات بانکی به کارگروه‌های صنایع دستی نیز از جمله مزیت‌های ورود میراث فرهنگی به حوزه‌ی توسعه‌ی روستایی است.

وی افزود: در 42روستا از 57 روستای قابلیت‌دار در حوزه‌ی صنایع دستی، آموزش مربوطه به مردم داده شده است و 10 شهرستان نیز به عنوان قطب صنایع دستی در نظر گرفته شده است.

وی خبر داد: شهرستان اهر به عنوان قطب ورنی‌بافی، جلفا به عنوان قطب منبت‌کاری، خداآفرین به عنوان قطب صنایع دستی و چرمی و شبستر به عنوان قطب سفال‌گری به شمار می‌آیند.

آبدار خاطرنشان کرد: این شهرستان‌ها نیازمند حمایت خوب و دایمی برای فروش محصولات در بازار هستند و  با توجه به تبریز 2018 باید در راستای رفع هر چه سریع‌تر مشکلات تلاش کنیم. همچنین 52 روستا به عنوان  هدف گردشگری در نظر گرفته شده‌اند که در 31 مورد آن در حال احداث راه‌های دسترسی و کمپ‌های گردشگری هستیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها