
مهاجم تیم ملی فوتبال آلمان بعد از پیروزی پرگل تیمش برابر سن مارینو از برخی مسایل انتقاد کرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از کیکر، تیم ملی فوتبال آلمان در یکی از دیدارهای خود در انتخابی جام جهانی 2018 روسیه موفق شد با هشت گل سن مارینو را در خانه خودش درهم بکوبد. در این دیدار توماس مولر در ترکیب ژرمنها به میدان رفت ولی نتوانست برای تیمش گلزنی کند. از طرفی حضور تنها چهار هزار هوادار میزبان در ورزشگاه، از نکات جالب توجه مسابقه بود.
توماس مولر در این مورد گفت: بازی با این جور تیمها نکته مثبتی ندارد. زمین مسابقه بدترین شکل ممکن را داشت و نزدیک بود تمام بازیکنان مصدوم شوند. همه دیدند قیمت بالای بلیت ورزشگاه باعث شد تماشاگر کمی به این ورزشگاه بیاید. حریف حتی نتوانست یک موقعیت هم روی دروازه ما ایجاد کند. به نظر من این مشکل یوفا است که تقویم فوتبال بازیکنان را این قدر پیچیده و مشکل کرده است. همیشه در هر هفته باید دو بار بازی کنیم. در حالی که یوفا میتوانست مسابقات را به نحو بهتری برگزار کند و در دور نخست انتخابی تیمهای سطح پایین برابر هم قرار بگیرند.
مولر ادامه داد: قبول دارم تماشاگران کشور سن مارینو از دیدن قهرمان جهان لذت بردند و این از نکات مثبت بازی بود. البته برای سرژ گنابری هم خوشحال هستم که توانست در اولین بازی ملیاش هت تریک کند. توانستیم سه امتیاز این مسابقه را کسب کنیم اما شرایط این مسابقه به هیچ وجه حرفهای نبود. این را فوتبال حرفهای نمی دانم.
تیم ملی آلمان اواسط هفته جاری باید در دیداری دوستانه برابر تیم ملی ایتالیا به میدان برود. دو تیم در یورو 2016 نیز برابر هم بازی کردند که ژرمنها موفق شدند در ضربات پنالتی حریفشان را شکست بدهند و آنها از دور رقابتها حذف کنند.