کد خبر: 821935
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۸
شهردار تبریز عنوان کرد
شهردار تبریز، آموزش‌های بازدارنده را مهم‌ترین ضرورت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خواند و افزود: بخش مهمی از برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز در فرهنگسرا و از طریق ظرفیت‌های مختلف رسانه‌ای صرف آموزش‌های عمومی و تقویت توانمندی‌های اجتماعی می‌شود.
دکتر صادق نجفی در دیدار با معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان آذربایجان شرقی، با بیان این مطلب اظهار داشت: برخوردهای تنبیهی، در بیشتر اوقات تنها جنبه جزایی دارند و کمتر دیده‌شده که موجب آگاه‌سازی افراد شوند.

وی تاکید کرد:  اجرای برنامه‌های آموزشی در بستر خانوده، مدارس، مساجد، رسانه‌ملی، دستگاه‌ها و مجموعه‌های فرهنگی و حوزه‌‌های متعدد شهروندی، می‌تواند در مباحث و آسیب‌های متعدد فرهنگی نقش پیشگیرانه و تاثیرگذار داشته باشد.

شهردار تبریز با تاکید بر تعامل دستگاه قضایی و مدیریت شهری گفت: عرصه عمومی هر شهر، نمود امنیت و آرامش است، از این رو، شهرداری باید ساختارهای مختلف شهر را در راستای کاهش زمینههای ارتکاب جرم طراحی و اجرا کند؛ و در مقابل، دستگاه قضایی نیز تمهیدات لازم را در خصوص تقویت قوانین حوزه شهرداری و همکاری‌های فکری و آموزشی  توسعه دهد.

رضا مسعودی‌فر، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان آذربایجان شرقی نیز در این دیدار، اهتمام شهرداری تبریز در حوزه آسیب‌های اجتماعی را ارزشمند توصیف کرد و افزود: ایجاد مرکز ترک اعتیاد ماده ۱۶، اقدام ارزنده‌ای است که نقش اساسی در محدودسازی معتادات متهاجر داشته‌است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی شهرداری تبریز، اظهار امیدواری کرد، همکاری‌های آموزشی و اجرایی دادگستری استان و شهرداری تبریز، در حوزه‌ پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی ماندگار شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها