کد خبر: 821742
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۳
شهردار تبریز در دیدار با هیئت آلمانی تاکید کرد؛
شهردار تبریز با وزیر اقتصاد ، کار و ترافیک ایالت نیدر زاکسن آلمان و هیات بلند پایه اقتصادی تجاری و سرمایه گذاری این ایالت دیدار و گفت و گو کرد.
در این دیدار دکتر صادق نجفی با اشاره به قابلیت های اقتصادی استان آذربایجان‌شرقی و شهر تبریز، افق ارتباطی طرفین را روشن و پویا توصیف کرد .
دکتر نجفی اظهار داشت:ایران و آلمان از دیرباز روابط تنگاتنگ تجاری و اقتصادی داشته اند و با توجه به اینکه تبریز یکی از شهرهای مهم صنعتی ایران است ارتباطات صنعتی بین تبریز و ایالت های مختلف آلمان بسیار گسترده بوده است.

وی ادامه داد: همه ساله در هامبورگ و هانوفر نمایشگاه فرش دستباف برپا می شود و بیش از 100 هنرمند در این نمایشگاه شرکت میکنند.
شهردار تبریز با اشاره به انتخاب تبریز به عنوان «شهر جهانی بافت فرش» یادآور شد: هنر فرش تبریز همواره مورد استقبال شهروندان آلمالنی قرار گرفته است، با توجه به این اقبال عمومی می توان این ارتباط را گسترده تر کرد و نسبت به راه اندازی نمایشگاه دائمی فرش دستبافت تبریز در ایالت های مختلف آلمان اقدام کرد.
شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گسترش ارتباطات صنعتی و تجاری یادآور شد: شهرداری تبریز آمادگی گسترش ارتباط با ایالت  نیدر زاکسن آلمان را برای بهره گیری از صنایع نوین این کشور در بهبود زیرساخت های شهری در زیمنه های پسماند، حمل و نقل و فضای سبز را دارد.
وی همچنین در پایان نسبت به گسترش ارتباطات فرهنگی بین شهرهای هانوفر و تبریز تاکید کرد.

وزیر اقتصاد ، کار و ترافیک ایالت نیدر زاکسن آلمان نیز در این دیدار گفت: شهر تبریز یکی از شهرهای پرافتخار ایران است و بسیاری از تکنولوژی ها از این شهر وارد ایران شده اند.

آقای اولاف لیس ادامه داد: ایران و آلمان از دیرباز رابطه سنتی و تاریخی داشته اند و انتظار میرود از این پس با رفع تحریم ها این رابطه گسترده تر شود.
وی به گسترش روابط از طریق برگزاری نمایشگاه های مختلف فرهنگی و صنعتی و اقتصادی تاکید کرد و گفت: توسعه روابط با رفت و آمد و رایزنی و انجام فعالیت های مشترک حاصل می شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها