کد خبر: 820374
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۳
رئيس‌جمهور با اشاره به وجود جاذبه‌هاي گوناگون فرهنگي، تاريخي و طبيعي در ايران و قبرس و لزوم استفاده از آنها در راستاي توسعه روابط گردشگري، گسترش روابط مردمي و همکاري‌هاي پارلماني ايران و قبرس را حائز اهميت دانست.
به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني رياست جمهوري، حسن روحاني روز گذشته در ديدار ديميتريس سيلوريس، رئيس مجلس قبرس با اشاره به جايگاه، ظرفيت‌ها و توانمندي‌هاي ايران در منطقه گفت: گسترش همکاري‌ها و روابط ايران و قبرس مي‌تواند موجب اتصال خاورميانه، اروپا و آفريقا با يکديگر شود. روحاني با اشاره به وجود جاذبه‌هاي گوناگون فرهنگي، تاريخي و طبيعي در ايران و قبرس و لزوم استفاده از آنها در راستاي توسعه روابط گردشگري، گسترش روابط مردمي و همکاري‌هاي پارلماني ايران و قبرس را حائز اهميت دانست و گفت: با توجه به سوابق خوب و مثبت مناسبات دو کشور، هيچ مانعي در مسير ارتقاي سطح روابط و همکاري‌ها وجود ندارد.

رئيس‌جمهور ريشه مشکلات منطقه را مداخله خارجي براي بهر‌ه‌برداري از شکاف‌هاي منطقه‌اي دانست و تأکيد کرد: براي دستيابي به آينده روشن و رفاه و پيشرفت در کشورهاي منطقه، راهي جز استقرار صلح و امنيت پايدار نداريم و همه بايد در اين راستا کمک و مشارکت کنند. روحاني افزود: جاي تأسف بسيار دارد که امروز ميليون‌ها انسان بي‌گناه در کشورهاي منطقه مانند عراق، سوريه، يمن و ليبي آواره شده و در تنگنا و دشواري‌هاي فراوان به سر مي‌برند. ديميتريس سيلوريس، رئيس مجلس نمايندگان قبرس نيز در اين ديدار گسترش مناسبات و همکاري‌هاي تجاري، اقتصادي و فرهنگي ايران و قبرس را در مسير کمک به توسعه ثبات و امنيت در منطقه دانست و افزود: قبرس آماده و مصمم به ارتقاي سطح همکاري‌ها و روابط با ايران در راستاي توسعه مناسبات دوجانبه و حل و فصل مسائل و مشکلات منطقه‌اي است. رئيس مجلس نمايندگان قبرس، همچنين با اشاره به مسائل و مشکلات منطقه‌اي خاطرنشان کرد: همه بايد بدانند راه‌حل نظامي در منطقه مشکلات جديدي را به‌وجود مي‌آورد و تنها بايد به دنبال راه‌حلي منطقي و سياسي باشيم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار