سيامک مرهصدق در گفتوگو با فارس، با اشاره به خبر روزنامه تايمز رژيم صهيونيستي به نقل از وي در خصوص اينکه جنگ با اسرائيل براي تهران خودکشي است، گفت: من مصاحبهاي را با اين رسانه انجام ندادهام و اين خبر و مصاحبه را تکذيب ميکنم. وي افزود: من به تماس و سؤالات رسانههاي صهيونيستي پاسخ نميدهم چراکه آنها موجوداتي نيستند که ما بخواهيم به آنها پاسخ دهيم.
نماينده کليميان ايران در مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: بيآبرو بودن رسانههاي رژيم صهيونيستي براي همه ثابت شده است و به نظر من اخبار آنها ارزش تکذيب کردن هم ندارد و خود آنها هم ميدانند که هيچ فرد آزادهاي حاضر نيست که با آنها مصاحبه کند.
مرهصدق خاطرنشان کرد: من در جريان سفري که به فرانسه داشتم خبرنگار يک روزنامه فرانسوي در مورد احتمال حمله رژيم صهيونيستي به ايران از من سؤال کرد که من در پاسخ به وي گفتم در رژيم صهيونيستي چهار نفر آدم عاقل پيدا ميشود که بداند حمله به ايران مفهومش نابودي اسرائيل است.
رسانههاي رژيم صهيونيستي مدعي شدند «سيامک مرهصدق»، نماينده کليميان ايران در مجلس با يک رسانه صهيونيست مصاحبه کرده و مدعي شده است: «ايران خواهان شروع يک جنگ عليه اسرائيل نيست چون آنها ميدانند هر کسي که در خاورميانه جنگ را شروع کند، (در واقع) دارد خودکشي ميکند.»