کد خبر: 819798
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۵
فرماندار گرمسار خبر داد
فرماندار گرمسار از ایجاد مهمانسرا در حاشیه غار نمکی گرمسار به منظور رشد فعالیت‌های گردشگری در این شهرستان خبر داد.
 جلسه بررسی راه‌های ورودی و ظرفیت‌های گردشگری گرمسار صبح امروز با حضور داریوش طاهری فرماندار گرمسار، یاسر عربی شهردار، علی‌اکبر حسن‌آبادی بخشدار مرکزی گرمسار و برخی از مسؤولان دستگاه‌های مرتبط با محوریت بررسی ورودی‌های شهرستان گرمسار در مسیر اصلی تهران- گرمسار و مسیر محلی میدان شهید تفضلی تا پل کرند و همچنین ایجاد ظرفیت‌های گردشگری در غار نمکی این شهرستان در فرمانداری برگزار شد.

داریوش طاهری، فرماندار گرمسار در این جلسه ضمن قدردانی از زحمات مسؤولان دستگاه‌های اجرایی درخصوص طرح ساخت ورودی‌های شهرستان اظهار داشت: غار نمکی گرمسار ظرفیت مطلوبی برای جذب توریست و گردشگران خارجی دارد؛ به همین منظور، ایجاد یک مهمانسرا در حاشیه غار نمکی برای استفاده عمومی مردم در حوزه گردشگری و سلامت و همچنین محلی ویژه برای دانش‌پژوهان در رشته گردشگری نیاز است.

وی با اشاره به افزایش رشته‌های مرتبط با این طرح در مؤسسه آموزش عالی ادیبان بیان کرد: این مؤسسه، متولی ایجاد ظرفیت گردشگری و ساخت مهمانسرا برای غار نمکی گرمسار شده و این ظرفیت خوبی برای دانشجویان کارآموز در این مؤسسه دانشگاهی است.

فرماندار گرمسار با تأکید بر ظرفیت‌های مطلوب گرمسار در زمینه جغرافیایی، سیاسی و اجتماعی افزود: مسؤولان باید با همکاری و همدلی با یکدیگر زیرساخت‌های شهرستان را تقویت کرده و با استانداردهای لازم به پیشرفت بیش از پیش شهرستان کمک کنند.

در ادامه جلسه، مسؤولان حاضر نقطه نظرات خود را برای اجرای بهتر این پروژه‌ها عنوان کردند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار