کد خبر: 818957
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۶
فرمانده انتظامي تهران بزرگ با اشاره به دستگيري شبانه 120 نفر از اوباش پايتخت گفت: 80 درصد مجرمان بازداشت شده، سابقه دار هستند.
سردار حسين ساجدي‌نيا با بيان اينكه اجراي طرح‌هاي پليس موجب افزايش احساس امنيت شهروندان و ايجاد امنيت پايدار مي‌شود، گفت: پليس امنيت عمومي پايتخت، ضمن اجراي طرح گسترده برخورد با اراذل و اوباش، موفق به دستگيري ۱۲۰ نفر در اين زمينه شده است.
وي با بيان اينكه ۸۰ درصد از متهمان دستگير شده، سابقه‌دار هستند و به دفعات متعدد توسط مأموران دستگير شده‌اند، افزود: با توجه به اينكه برخورد با مخلان نظم عمومي از دغدغه‌هاي اصلي و مطالبات به حق شهروندان است، بنابراين تيم‌هاي عملياتي پليس امنيت عمومي تهران بزرگ در چند روز گذشته با شناسايي مناطق آلوده و پاتوق‌هاي اوباش موفق به دستگيري ۱۲۰ شرور شدند.

سردار ساجدي‌نيا با اعلام اينكه اين طرح‌ها از سري جديد عمليات‌هاي پليس تهران بزرگ در سال ۹۵ است، گفت: طي هماهنگي‌هاي انجام شده با قاضي تمامي متهمان پس از تجميع پرونده به دادسرا معرفي مي‌شوند و اميدواريم با مساعدت مسئولان دستگاه قضا و با صدور احكام قضايي مناسب به جرائم آنها رسيدگي شود.

‌وي ادامه داد: در ميان دستگيرشدگان، متهماني هستند كه به تازگي از زندان آزاد شده، ولي متأسفانه اقدامات مجرمانه خود را از سر گرفته‌اند. پليس در اجراي طرح‌هاي خود به توفيق ۸۰ درصد از برنامه‌ها و اهداف پيش‌بيني شده نائل آمده است.

ساجدي‌نيا با اشاره به تأثير اجراي طرح‌هاي امنيت محله‌محور گفت: اجراي طرح‌هاي برخورد با اراذل و اوباش موجب شده است تا ديگر به مانند گذشته اراذل سطح یک و دو نداشته باشيم و اغلب اين افراد كه تحت عنوان اراذل و اوباش به دام مي‌افتند، اراذلی هستند كه به عنوان اراذل سطح ۳ تحت عنوان مزاحمان نواميس، مخلان نظام و امنيت عمومي تلقي مي‌شوند.
فرمانده انتظامي تهران بزرگ با تشكر از همكاري مستمر شهروندان در خصوص ارائه اطلاعات به پليس پايتخت اظهار داشت: اجراي طرح‌هاي امنيت محله‌محور همچنان ادامه دارد و پليس با اجراي اين طرح‌ها كماكان با مخلان نظم و امنيت عمومي برابر قانون برخورد مي‌كند. شهروندان مي‌توانند از طريق سامانه فوريت‌هاي پليسي ۱۱۰ يا با مراجعه به نزديك‌ترين مركز انتظامي پليس پايتخت شكايات و نظرات خود را ارائه دهند تا در اسرع وقت به آنها رسيدگي شود.
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
علی مشهدی
|
Romania
|
۲۲:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۷
0
0
این پلیس ها حرف ما را گوش نمیکنند ای این شروران را آزاد میکنند من میگم اینها را اعدام کنند دیگه هیچ دزدی جرات دزدی به خودش نخواهد داد و تعداد دزدی کاهش پیدا خواهد کرد
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار