کد خبر: 818840
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۷
سردار سلامی مطرح کرد
جانشین فرمانده کل سپاه گفت: یکی از اقدامات مرکز مواد پیشرفته و نانوفناوری دانشگاه امام حسین (ع) دستیابی به مواد رادارگریز در حوزه موشکی است.

جوان آنلاين: سردار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه در حاشیه مراسم افتتاح مرکز مواد پیشرفته و نانوفناوری دانشگاه جامع امام حسین اظهار داشت: مواد نقش تعیین‌کننده‌ای در سیستم‌ها، تجهیزات و سلاح‌های نظامی دارند و این مرکز به منظور بررسی و تجزیه و تحلیل پیرامون خواص مواد و تاثیر آن در موضوعات دفاعی تشکیل شده است.

وی افزود: به عنوان مثال ما در بحث موشک‌ها به مواد رادارگریز نیاز داریم که یکی از وظایف این مرکز بررسی خواص الکترومغناطیسی سیستم‌های تسلیحاتی است.

جانشین فرمانده کل سپاه تاکید کرد: دستیابی به مواد ترکیبی و کامپوزیتی برای کاهش حجم و سطح برای تجهیزات هوا فضا و سلاح‌های زمینی از دیگر اقدامات این مرکز خواهد بود.

جانشین فرمانده کل سپاه گفت: در این مرکز تراز جدیدی از پیشرفت علم مواد نمایش داده خواهد شد و امیدواریم مرجعیت علمی دراین کشور در این حوزه را کسب کنیم.

سلامی در پایان اعلام کرد که جهت‌گیری اصلی این مرکز بحث دفاعی است.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار