کد خبر: 818454
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۰
اگر از مردم سؤال شود آيا با اقدامات دولت در عرصه ديپلماسي وضعيت معيشت و اقتصاد آنها بهتر شده است يا نه، حتماً پاسخ منفي خواهند داد.
عزت‌الله ضرغامي، رئيس سابق رسانه ملي در گفت‌وگويي تفصيلي با تسنيم در پاسخ به اين پرسش که ارزيابي شما از عملکرد دولت آقاي روحاني چيست، آيا دولت فعلي توانسته است انتظارات را برآورده کند، گفت: دولتمردان زحمت مي‌کشند و خدمت مي‌کنند. حرف من هميشه اين بوده که هر مديري که مي‌آيد خدمتي مي‌کند و نفر بعدي بايد آن را دنبال کند؛ من اصلاً قبول ندارم اينکه فردي روي کار بيايد و گذشته را کامل نفي کند. برخي طوري رفتار مي‌کنند که انگار دولت و مسئوليت خود را از دست طاغوت گرفته‌اند که اين کار اصلاً شايسته نيست.

من واقعاً چنين اعتقادي ندارم؛ هر دولتي نقاط قوت و ضعفي دارد. هر مديري مي‌آيد تصور مي‌کند ناجي است. ضرغامي افزود: به نظرم مجموعه زحماتي که دولت يازدهم در عرصه‌هاي مختلف از جمله ديپلماسي کشيده است، جاي خودش محترم است و من در مقام ارزيابي اين اقدامات نيستم اما حرفم اين است که خروجي اين زحمات بايد براي مردم معنا و مفهوم داشته باشد و بايد مردم خروجي زحمات دولت را احساس کنند. وي در عين حال تأکيد کرد: اگر از مردم سؤال شود آيا با اقدامات دولت در عرصه ديپلماسي وضعيت معيشت و اقتصاد آنها بهتر شده است يا نه، حتماً پاسخ منفي خواهند داد. يعني لازم نيست کسي درباره عملکرد دولت يازدهم تحليل کند، هر کس در خيابان قدم بزند و با مردم صحبت کند مشخص مي‌شود که زحمات دولت خروجي خاصي براي مردم نداشته است. وي در بخش ديگري از اين گفت‌وگو تصريح کرد: «فعلاً برنامه‌اي براي کانديداتوري در انتخابات رياست‌‌جمهوري سال 96 ندارم و مهم‌ترين وظيفه‌اي که در اين مقطع احساس مي‌کنم، تقويت جريان و نيروهاي انقلابي است.»
منبع: تسنیم
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۵
0
0
توکه صدا و سیما را ویران کردی ، با کارنامه ننگینت اظهار نظر نکنی نمی گن ... بود .
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار