کد خبر: 818393
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۷
سرپرست اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام(ره) استان سمنان گفت: در حال حاضر چهار هزار و 35 طرح اشتغال زیر نظارت و خدمات کارشناسی کمیته امداد استان قرار دارد.
علیرضا خدابنده گفت: اجرای طرح های خوداشتغالی و ایجاد فرصت های شغلی مناسب برای خانواده های نیازمند با اجرای سیاست های موثر و کارآمد، در هدف گذاری و برنامه های حوزه اشتغال کمیته امداد قرار دارد.
وی با بیان اینکه از اولویت های اصلی کمیته امداد در کمک به نیازمندان، توانمندسازی و خودکفایی مددجویان در زمینه کار و اشتغالزایی است، گفت: 62 نفر از مددجویان زیر پوشش کمیته امداد استان سمنان، در 6 ماهه نخست 95 در کاریابی بلند مدت و پایدار، فصلی و تعهدات کارفرمایان، صاحب شغل شدند.
خدابنده با تاکید بر اینکه برنامه ریزی اشتغال نیازمندان در جامعه، حول محور توانمندسازی آنان است، افزود: از 62 مددجوی زیر پوشش کمیته امداد استان سمنان که در قالب طرح کاریابی صاحب شغل شدند، 45 مددجو زن و 17 مددجو مرد بودند.
سرپرست اشتغال و خودکفایی کمیته امداد سمنان با بیان اینکه اعتبار هزینه شده در کاریابی از منابع مالی دولتی و امدادی است، گفت: اعتبار هزینه شده اجرای طرح های اشتغال این نهاد در قالب طرح کاریابی نیمسال اول 95 بالغ بر 11 میلیون و 650 هزار ریال برآورد شده است.
وی، ارتباط مستمر با موسسه های کاریابی، ارتباط مستقیم با کارفرما، اجرای طرح های خودکفایی اعضای خانوار مددجو، خوداظهاری مددجو، شرکت های خدماتی و طرح های کارآفرینی را از انواع اقدامات و فعالیت های اشتغال در طرح کاریابی برشمرد.
سرپرست معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد سمنان تاکید کرد: میزان تقاضا برای فراگیری آموزش های مهارتی در میان جامعه هدف باید افزایش یابد تا امکان اشتغالزایی نیز افزایش یابد.
کمیته امداد استان سمنان در 6 ماه نخست سال 95، تعداد 162 فقره وام خوداشتغالی و مشاغل خانگی با اعتبار بالغ بر 20 میلیارد و 945 میلیون ریال به مددجویان و مجریان طرح های خودکفایی پرداخت کرده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار