کد خبر: 817482
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۶

بسکتبال

فریدون رییسی با اشاره به شرایط تیم تازه وارد لوله آ.اس شیراز به لیگ برتر بسکتبال گفت: نمی‌دانیم چرا به یک‌باره برنامه لیگ تغییر کرده‌ است.

سرپرست تیم بسکتبال لوله آ.اس شیراز که بعد از چند سال دوری دوباره وارد لیگ برتر کشور شده است در گفت‌وگو با ایسنا، درباره شرایط تیم برای فصل جدید رقابت‌ها اظهار کرد: با توجه به این که انتخابات خیلی دیر برگزار شد، زمان زیادی برای برنامه‌ریزی نداشتیم و سعی کردیم با سرعت‌ترین شکل ممکن کارهای تیم را انجام دهیم. در دوماه همه برنامه‌ها عملی شد و توانستیم تیم را برای حضور در لیگ برتر کشور آماده کنیم که به نظرم در این زمان محدود شاهکاری انجام دادیم که جا دارد از هیات مدیره هیات بسکتبال شیراز تشکر کنم که در این مدت واقعا از برنامه‌ها حمایت کردند.

رییسی ادامه داد: ما سعی کردیم تا با کمک همه ورزش دوستان و مسوولان استان برنامه‌ریزی داشته باشیم و بتوانیم آنچه تیم نیاز دارد را مهیا کنیم. همه دوستان هم قول همکاری دادند تا مشکلات شرکت لوله آ.اس حل شود و این شرکت هم بتواند بهتر از تیم حمایت کند. به هر حال بعد از چند سال تلاش ما این بود که چراغ بسکتبال استان را روشن کنیم و بتوانیم تیمی در لیگ برتر داشته باشیم و همین حضور در لیگ برتر آنقدر برایمان ارزشمند است که یک نوع قهرمانی به حساب می‌آید.

سرپرست تیم بسکتبال لوله آ.اس با اشاره به شرایط تیم، خاطر نشان کرد: تیمی جوان و بومی داریم. در این چند سال جوانان فارس فرصتی در اختیار نداشتند که خودشان را نشان دهند و حالا این تیم برای آنها است تا بسکتبال بازی کنند. تمام توانمان را گذاشته‌ایم تا شرایط خوبی برای تیم مهیا کنیم. با چند اسپانسر هم مذاکراتی داشته ایم تا از بسکتبال حمایت کنند و ان‌شاء‌الله بتوانیم برای آینده بهتر باشیم و با جذب بازیکنان خارجی به تیم کمک کنیم. امسال هدف ما نتیجه نیست، بلکه تنها خواستیم دوباره وارد لیگ شویم و حضوری شایسته داشته باشیم.

رییس افزود: مشکلی برای میزبانی مسابقات نداریم. کفپوش سالن چون در چند سال گذشته تنها مورد استفاده قرار گرفته بود، مناسب نبود که به طور کامل آن را عوض کردیم. خوابگاهی آماده کردیم برای کل ورزش شیراز که هم برای بسکتبال و هم برای رشته‌های ورزشی دیگر مورد استفاده قرار بگیرد. در مجموع از نظر سخت‌افزاری مشکلی نداریم و آماده‌ایم تا مسابقات شروع شود. به هر حال این تیم برای جوانان همین شهر است. چند سال بود که تیمی نداشتیم و بسکتبال فارس رشد نکرد ، اما حالا این فرصت را در اختیار آنها گذاشته‌ایم تا خودشان را نشان دهند. حتی سرمربی تیم ما نیز یکی از همین جوانان است که فرصتی نداشته خودش را نشان دهد و امسال می‌تواند توانایی‌اش در مربی‌گری را ثابت کند.

سرپرست تیم بسکتبال لوله آ.اس شیراز درباره تغییرات برنامه نیم فصل نخست لیگ بیان کرد: نمی‌دانم چطور این برنامه را چیده‌اند. برنامه چیده شده است و اگر قرار به چیدمان بود که چرا قرعه کشی انجام دادند؟ با این وضعیت برخی تیم‌ها ضرر می‌کنند و برخی تیم‌ها سود خواهند کرد. یک تیم چند حریف آسان در ابتدای لیگ دارد و خوب آماده می‌شود اما تیمی دیگر از ابتدا باید با حریفان قدرتمند به میدان برود. به هر حال این تغییر مشخص نیست چرا ایجاد شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار