کد خبر: 816853
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۶
رئيس سازمان بسيج مستضعفين:
فرهنگ شهادت مانع طمع دشمنان به كشور مي‌شود رئيس سازمان بسيج مستضعفين گفت: دشمن نمي‌تواند در جامعه‌اي كه نيروها و مردم آن بافرهنگ شهادت آشنا هستند طمع كند.
به گزارش تسنيم، سردار محمدرضا نقدي صبح ديروز در كنگره 3 هزار شهيد خراسان شمالي اظهار داشت: اگر منش شهادت در بين مردم ما ترويج پيدا كند ديگر مشكلات اجتماعي بروز نمي‌كند. سردار نقدي تصريح كرد: بسياري از مشكلات اجتماعي، حقوق‌هاي نجومي، محروميت‌ها و ... جامعه و كشور را مي‌توان با سيره و مكتب شهدا برطرف كرد. وي با بيان اينكه شهادت برنامه‌ريزي‌شده در دستگاه خداوند است افزود: اگر مكتب شهدا در مدارس ما ترويج شود ما مشكلي در جامعه نخواهيم داشت و مشكلات ما در جامعه ذوب مي‌شود.

سردار نقدي تصريح كرد: با الگو قراردادن شهدا مي‌توان جامعه خود را بيمه و بسياري از مشكلات را برطرف كرد و اگر عشق‌ورزي را در بين جامعه ترويج دهيم ديگر اثري از مشكلات باقي نمي‌ماند. رئيس سازمان بسيج مستضعفين گفت: اگر مكتب و مرام و جوانمردي شهدا در جامعه رونق يابد مشكلات و سبك زندگي و... در جامعه نمي‌ماند و ما نياز داريم كنگره يا دواره شهدا در جامعه برگزار شود. سردار نقدي تصريح كرد: اگر درس شهدا نمي‌بود اكنون چپاول‌ها در كشور اتفاق مي‌افتاد و اين‌گونه رفتار مناسب جوانان كه امروز در ايام مختلف شاهد آن هستيم الهام گرفته از مكتب شهداست. رئيس سازمان بسيج مستضعفين افزود: اگر جوانان ما امروز به حدي رسيده‌اند كه تعطيلات خود را در مناطق عملياتي يا يادواره شهدا مي‌گذرانند به خاطر همين مكتب است. سردار نقدي گفت: اگر شهدا و مكتب شهدا را يادآوري كنيم بسياري از پيشرفت‌ها به‌سوي كشور مي‌آيند و بايد بدانيم كه آرامش امروز ما در كشور و نبود دغدغه را مديون شهدا هستيم. رئيس سازمان بسيج مستضعفين اظهار داشت: امروز نه‌تنها مديون ايثار شهدا بلكه مديون فرهنگ شهادت و فرهنگ شهدا هستيم.

سردار نقدي افزود: كشورهايي كه چندين هزار بمب هسته‌اي دارند در مقابل فرهنگ شهادت زانو زده‌اند و ما با فرهنگ شهادت مي‌توانيم مقابل آنها بايستيم. وي بابيان اينكه همان اندازه كه ظلم بد است با ظلم كنار آمدن نيز منفور است افزود: جامعه‌اي كه فرهنگ شهادت دارد نه ظلم مي‌كند و نه زير بار ظلم مي‌رود و دشمن در آن طمع و دست‌درازي نمي‌كند.
 رئيس سازمان بسيج مستضعفين گفت: دشمن مي‌داند با كشوري كه جوانان و رزمنده‌هاي آن‌ با توان و روحيه شهادت خود با دست‌خالي به جنگ ناوها مي‌روند بر سر آرمان‌هايشان معامله نمي‌كند. سردار نقدي بابيان اينكه توطئه‌هاي زيادي عليه فرهنگ شهادت در جريان است، افزود: برخي تلاش دارند برنامه‌هاي زيادي را در مكتب شهادت و عاشورا بیاورند و گروه‌هايي را درست كنند كه با افكار متحجرانه صداي حيوانات در‌‌آورند و صحنه‌هاي خشن و قمه‌زني و توهين به مقدسات داشته باشند.
 
سردار نقدي گفت: دشمنان با توطئه‌هايي كه دارند افرادي را فريب داده و چند ماه در اتاق‌هايي آنها را شست‌وشوي مغزي داده و با نويد بهشت و در ركاب پيامبر (ص) بودن كمربند و جليقه‌هاي انفجاري تن آنها كرده و مسلمانان و شيعيان را به شهادت مي‌رسانند. رئيس سازمان بسيج مستضعفين افزود: كساني كه فرهنگ حسين فهميده و فرهنگ ايثار و شهادت را خشونت مي‌دانند مي‌خواهند مكتب شهدا را كمرنگ كنند. رئيس سازمان بسيج مستضعفين بابيان اينكه زن ايراني در عرصه شهادت، هم رزمنده و هم امدادگر شهيد داده است، افزود: زنان پيشتازان فرهنگ شهادت هستند و شما زنان پيشرو مكتب حضرت زهرا (س) و حضرت زينب كبرا (س) هستيد. سردار نقدي تصريح كرد: زنان كشور ما همواره در مقابل ظلم ايستاده‌اند و مي‌توان نمونه آن را در همسران جانبازاني ديد كه سال‌ها در كنار همسران قطع نخاع خود مانده‌اند و از آنها محافظت مي‌كنند و كوچك‌ترين گلايه‌اي از اين موضوع ندارند.
منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار