کد خبر: 816532
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۱
معاون امور اجتماعي فرهنگي و روابط عمومي سازمان بهشت زهرا (س) با تأكيد بر نقش ويژه شهروندان در جلوگيري از بروز بي‌اخلاقي‌ها گفت: سازمان بهشت زهرا‌(س) قاطعانه با بي‌اخلاقي‌ها و اقدامات خلاف شئونات اسلامي و انساني‌ در اين مكان مقدس برخورد خواهد كرد.
سعيد خال گفت: بهشت زهرا (س) در سال 1349 تأسيس شده و تا به امروز كه 46 سال از فعاليت آن مي‌گذرد، بيش از يك ميليون و 500 هزار ساكن خاموش را در خود جاي داده است و به عبارت ديگر بيش از يك ميليون و 500 هزار سنگ قبر در آن وجود دارد.
وي در گفت و گو با ايسنا افزود: در حال حاضر در اين مكان مقدس بيش از 30 هزار سنگ قبر شهداي گرانقدر، 4هزار شهيد گمنام گلگون كفن، بيش از يك هزار سنگ قبر مربوط به هنرمندان، يك هزار سنگ قبر نام‌آوران و 500 سنگ قبر مربوط به ورزشكاران وجود دارد.
وي ادامه داد: بهشت زهرا (س) وسعتي حدود 750 تا يك هزار هكتار دارد لذا نمي‌توان در مكاني با اين وسعت براي هر سنگ قبر يك نگهبان ويژه قرار داد. اين در شرايطي است كه شهروندان عزيزمان آداب، فرهنگ و اخلاق ورود به اين مكان مقدس را به خوبي مي‌دانند و رعايت مي‌كنند اما ندرتاً برخي اعمال غيراخلاقي از سوي عده‌اي انگشت‌شمار كه از اخلاق و شعور اجتماعي به دور هستند، سر مي‌زند.

معاون امور اجتماعي فرهنگي و روابط عمومي سازمان بهشت زهرا (س) ضمن درخواست از شهروندان براي همكاري در شناسايي چنين افرادي گفت: تمهيدات لازم با هماهنگي دستگاه‌هاي انتظامي و امنيتي و دادگاه بخش آفتاب انجام شده است اما در اين مسير بي‌ترديد مي‌طلبد كه شهروندان اخلاق‌مدار پايتخت بهشت زهرا (س) را ياري كنند و با ارائه اطلاعاتي از اين افراد زمينه برخورد قاطعانه با اين افراد بي‌اخلاق را فراهم كنند.  وي با تأكيد بر اينكه تنها يك مورد پاشيده شدن رنگ روي سنگ مزار متعلق به غلامحسين مظلومي رخ داده بود، افزود: خوشبختانه با همكاري قابل تقدير خانواده مظلومي، سنگ مزار اين ورزشكار فقيد كشور تعمير و اصلاح شد.  خال تأكيد كرد: برخلاف برخي اخبار منتشره در فضاي مجازي مواردي چون تخريب سريالي يا تشكيل گروه و تشكيلات براي اين اقدامات غيراخلاقي را به كلي تكذيب مي‌كنم.  معاون امور اجتماعي فرهنگي و روابط عمومي سازمان بهشت زهرا (س) ادامه داد: از روي دادن چنين حوادثي براي هر يك از اهل قبور به ويژه ورزشكاران متأسف مي‌شويم، لذا براي جلوگيري از روي دادن اتفاقات نادر و بي‌سابقه در بهشت زهرا (س) مطالعات نصب دوربين‌هاي مدار بسته آغاز شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار