
امیر حسین گرکانی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ما افزود: در این طرح خانه های روستایی که قابلیت تبدیل شدن به واحدهای مسافر کاشانه دارند ، به مسافر ماشانه تبدیل می شوند.
وی تصریح کرد: قرار است طرح "مسافر کاشانه" در 3 استان کشور به صورت پایلوت اجرا شود که این استان ها شامل اصفهان، سمنان و خراسان رضوی می باشد.
مدیر کل مطالعات و تحقیقات مسکن روستایی بنياد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه در صدد هستیم طرح مسافر کاشانه را در روستاهای استان اصفهان با همکاری اداره کل میراث فرهنگی واستانداری اصفهان محقق کنیم،اظهارکرد:امیدوارم با کمک میراث فرهنگی که نقش بسزایی در تحقق طرح مسافر کاشانه دارد، زودتر به اهداف مد نظردر این طرح دست یابیم.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون در حال انعقاد قرارداد با اداره کل میراث فرهنگی هستیم و پیش نویس طرح آماده شده است.
گرکانی به بازدید از روستاهای استان اصفهان اشاره کرد وگفت: در این بازدیدها تاکنون حدود 500 واحد مسافر کاشانه در روستاهای استان اصفهان شناسایی شده اند، البته بر اینباور هستیم قابلیت های روستاهای استان اصفهان بیش از این است.