کد خبر: 815469
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۵
دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع):
داود منافی پور دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) در نشست خبری صبح امروز با اعلام اینکه امسال چهاردهمین سال برگزاری همایش شیرخوارگان است گفت: ساعت شروع مراسم ۹ صبح است و نذرنامه خوانی نیز راس ساعت ۱۰ صبح در همه ی نقاط انجام می شود و مادران فرزندانشان را نذر قیام منجی عالم خواهند کرد.

جوان آنلاين:‌داود منافی پور دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) در نشست خبری صبح امروز با اعلام اینکه امسال چهاردهمین سال برگزاری همایش شیرخوارگان است گفت: ساعت شروع مراسم ۹ صبح است و نذرنامه خوانی نیز راس ساعت ۱۰ صبح در همه ی نقاط انجام می شود و مادران فرزندانشان را نذر قیام منجی عالم خواهند کرد.

وی افزود:مجمع جهانی حضرت علی اصغر( علیه السلام ) از سال۱۳۸۲ بر آن شد،که با برگـزاری مراسم واقعه گویی شهادت طفل شش ماهة کربلا و برافراشتن سنـد حقّانیت حضـرت اباعبدالله الحسین علیه السلام در اولین جمعه محرم فریادی رسـا در هیئتی متفـاوت و اثـرگذار با محوریت شهیـد شیرخـوار کربـلا حضرت علی اصغر علیه السلام در اقصی نقاط جهان سردهد.

به گفته ی دبیر مجمع واقعه گویی فاجعه ی شهادت حضرت علی اصغر علیه السلام، ظرفیّت بی مانندی برای جلب توجه انسانها بر واقعه ی عاشورا و تسخیر قلوب آزادگان در جهان دارد. و البته این امر در فعالیت های این مجمع کاملا محسوس می باشد .


داود منافی پور با بیان اینکه این مراسم ها در 4000 نقطه ایران و جهان برگزار می شود برخی از اهداف این حرکت بزرگ را برشمرد:

_ ایجاد سوال در ذهن و زبان تمامی انسانها نسبت به هویت وجودی عاشورا و اسرار: " بِأیِّ ذَنبٍ قُتِلَت"

_ صدع و آشکار سازی نیروی مظلومیت شهـادت حضرت علی اصغـر علیه السلام

_ معرفی حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام به جهانیان به واسطه ی بی بدیل ترین سند حقّانیت و مظلومیت ایشان یعنی شهادت حضرت علی اصغر علیه السلام

_ و ان شاء الله زمینه سازی ظهور حضرت منجی


دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) کشورهای برگزار کننده را بیش از 40 برشمرد و افزود در امریکا 14 ایلت، در اروپا 12 کشور و در آسیا،10 کشور و در افریقا سه کشور مراسم را در شهرهای مختلف خود برگزار می کنند.

او در ادامه از بازتاب گسترده ی این همایش در نقاط مختلف جهان خبر داد و افزود :روزنامه هاآرتص با تیتر "بمب های خطرناک" به واکنش علیه این همایش پرداخته و اعلام کرد: ایران در حالِ سرباز گیری برای خود است.و در همین اخیر بررسی لایحه ای در پارلمان انگلستان ، جهت منع برگزاری مراسم شیرخوارگان حسینی در بریتانیا ، با این بهانه که برگزاری این مراسم سبب ترویج خشونت در جوامع می شود. و همچنین ساخت ۱۱۴ قسمت فیلم کوتاه علیه این همایش.

داود منافی پور یادآور شد:در ابتدای این مراسم لباسهای سبز علوی به مادران داده میشود و تمامی این لباسها در تمام نقاط به طور رایگان در اختیار مادران قرار میگیرد. وی در پایان نیز از همکاری های مجمع جهانی اهل بیت و جامعه المصطفی هم قدردانی کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار