کد خبر: 814121
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۰

مریم ولی بهاروند جودو بانوان

سرمربی تیم‌های ملی جودو بانوان گفت: به بانوان اهمیت داده شود، نسبت به آقایان مدال‌های بیشتری کسب می‌کنند.

مریم ولی‌بهاروند در گفت‌وگو با ایسنا، درباره رقابت‌های قهرمانی آسیا اظهار کرد: در هر رده سنی با 5 ورزشکار شرکت کردیم که در 6 وزن جودوکارهای ما به فینال و رده‌بندی راه یافتند و در پایان یک نشان برنز در رده سنی جوانان، یک نقره نوجوانان و چهار عنوان پنجمی کسب کردیم.

وی تصریح کرد: در برخی وزن‌ها روی اشتباه جودوکارها از کسب مدال بازماندیم و تاکنون سابقه نداشته این تعداد جودوکار بانوی ایرانی به فینال و رده‌بندی صعود کنند.

ولی‌بهاروند یادآور شد: برای این رقابت‌ها فقط یک ماه زمان داشتیم و به همین علت بدنسازی زیادی نداشتیم و بیشتر روی مسائل تکنیکی و تاکتیکی کار کردیم.

سرمربی تیم‌های ملی جودو بانوان بیان کرد: خانم ساکی نایب رئیس فدراسیون خیلی به ما کمک کرد و هر چیزی می‌خواستیم در اختیار ما قرار می‌داد. یک روانشناس در کنار تیم بود که به خوبی بچه‌ها را از لحاظ ذهنی آماده کرد.

وی تصریح کرد: ملی‌پوشان به خودباوری رسیده بودند و در تمام اوزان، امید کسب مدال داشتیم. جودوکاران به این باور رسیده بودند که می‌توانند روی سکو بروند و بدون شک در آینده از این نفرات بیشتر خواهیم شنید.

ولی‌بهاروند تأکید کرد: اگر فدراسیون به بخش بانوان اهمیت دهد، بدون شک مدال‌های بیشتری نسبت به آقایان کسب می‌شود.

وی با بیان اینکه قراردادم تا پایان این رقابت‌ها بوده است، خاطرنشان کرد: جودو بانوان در دو سال پیش، افت شدیدی کرد و خیلی پسرفت داشتیم که امیدوارم در فدراسیون جدید با برنامه‌ریزی درست، این عقب‌ماندگی جبران شود.
انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار