کد خبر: 814061
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۶
سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان
مختار مهاجر رییس سازمان جهاد کشاورزی گلستان از افتتاح دوازدهمین نمایشگاه بین المللی ماشین الات کشاورزی در راستای توسعه مکانیزاسیون در استان خبر داد

دوازدهمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات کشاورزی،ادوات،تجهیزات،صنایع وابسته و نهاده های کشاورزی با حضور مسوولان کشوری و استانی با سخنرانی دکتر مختار مهاجر رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان افتتاح شد.

 مهاجر در مراسم افتتاح این نمایشگاه گفت: برگزاری نمایشگاه یک قدم اساسی در راهبردهای کشاورزی و صنعت نقش بسیار مهمی دارد و تاثیر بسزایی در راستای توسعه مکانیزاسیون استان دارد.

وی افزود: در سه سال گذشته 3500 دستگاه تراکتور جدید و 1800 دستگاه کارنده و بیش از 200 دستگاه کمباین جدید به ناوگان کشاورزی استان اضافه شد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان اظهار داشت: به دلیل وجود چنین ناوگانی در استان امسال توانستیم در مدت 45 روز 1800000 تن غلات را با کاهش میزان ضایعات برداشت نماییم و میکوشیم تا شرایط اقلیمی را با مکانیزاسیون هماهنگ نماییم و در این راستا باید از علم و تکنولوژی روز استفاده کنیم.

دکتر مهاجر گفت: ضریب مکانیزاسیون در سال 92 به میزان ۱.۲ بوده که الان به ۱.۴ رسیده است و در بخش کارنده ها و خاکورزی و همچنین در بخش مکانیزاسیون برای خرید دستگاه های جدید، 200 میلیارد تومان در ۳ سال گذشته سرمایه گذاری شده است.

وی در خاتمه خاطر نشان کرد که در سال جاری بالغ بر 54 میلیارد تومان تسهیلات برای مکانیزاسیون استان در نظر گرفته شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها