
سردار حسين اشتري، در حاشيه مراسم دانشآموختگي فراگيران آموزشگاههاي علمي تخصصي درجهداري ناجا در اصفهان گفت: يكي از اولويتهاي اصلي نيروي انتظامي، ارتقاي توان حرفهاي پليس بوده كه بناي ما از ايجاد و توسعه مراكز آموزش، تربيت پليس حرفهاي و دانشمحور است.
وي استفاده از تجهيزات و تكنولوژي روز جهت اجراي سريعتر مأموريتها را از ديگر اقدامات نيروي انتظامي برشمرد و ادامه داد: علاوه بر اين، ارتقاي روحيه انقلابي و جهادي در بين كاركنان و استفاده از ظرفيت مردم و دستگاهها براي پيشبرد مأموريتها نيز در دستور كار ويژه قرار دارد.
فرمانده ناجا با بيان اينكه در نيروي انتظامي پيشگيري اجتماعي مقدم بر اقدامات انتظامي است، گفت: تجربه نشان داده كه هر كجا اقدامات پيشگيرانه انجام دادهايم توانستهايم با كمترين زمان و هزينه، بهترين امنيت را ايجاد كنيم كه در اين زمينه همكاري خوبي با آموزش و پرورش، دانشگاهها، حوزههاي علميه و نهادهاي فرهنگي كشور داشتهايم.
سردار اشتري در خصوص آمار جرائم كشور هم گفت: با اقدامات خوبي كه مأموران سختكوش نيروي انتظامي در سراسر كشور انجام دادهاند، در نيمه اول امسال با كاهش 8 درصدي مجموع جرائم نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه بوديم كه البته در برخي از شاخصهاي جرائم نيز شاهد كاهش چشمگيرتري هستيم و اميدواريم تا پايان سال اين روند كاهش جرائم ادامه پيدا كند.
سردار اشتري در خصوص اعتراض برخي از صنوف نسبت به پلمب واحدهاي آنها گفت: پليس در برخورد با واحدهاي صنفي متخلف براساس قانون عمل ميكند؛ پلمب اين واحدها نيز از طريق شوراي اصناف يا بهداشت يا براساس دستور مرجع قضايي صورت ميگيرد و به تمامي متصديان واحدهاي صنفي نيز توصيه ميكنيم كه قوانين و مقررات را رعايت كنند تا با اين گونه مشكلات روبهرو نشوند.