
دارنده مدال برنز بازیهای پارالمپیک 2016 ریو در رابطه با خداحافظیاش ازرقابتهای وزنهبرداری پارالمپیک در دسته 107 کیلوگرم گفت: منتظر تصمیم کمیته ملی پارالمپیک و فدراسیون جانبازان و معلولان هستم و اگر صلاح بدانند خداحافظی خواهم کرد.
علی صادقزاده در گفتوگو با ایسنا، در پاسخ به این پرسش که قرار بود بعد از پارالمپیک ریو از ورزش حرفهای در رشته وزنهبرداری خداحافظی کنید، آیا همچنان به قول خود پایبند هستید یا خیر؟ افزود: تمام تلاش من بر این بود که با کسب مدال طلا در بازیهای پارالمپیک ریو، از ورزش حرفهای خداحافظی کنم و به زندگیام برسم، اما متاسفانه این موفقیت حاصل نشد و به دلیل مشکلاتی که قبل از اعزام داشتم، در نهایت به مدالی بهتر از برنز دست پیدا نکردم. البته هنوز تصمیم قطعی راجع به خداحافظیام نگرفتهام و منتظر هستم تا ببینم کمیته ملی پارالمپیک و فدراسیون در اینباره چه تصمیمی خواهند گرفت.
وی گفت: سهم من در رقابتهای پارالمپیک ریو در دسته 107 کیلوگرم، نقره بود، نه برنز ، زیرا حرکت سوم من را داوران که دو نفر از آنها عرب بودند، به ناحق خطا گرفتند. در حالی که این حرکت خطا نبود و من باید به مدال نقره دست پیدا میکردم.
دارنده مدال برنز بازیهای پارالمپیک 2016 ریو در پاسخ به این پرسش که با توجه به مشکل خروجی که قبل از اعزام به پارالمپیک ریو از سوی همسرتان پیش آمده بود، آیا این مشکل بر طرف شد یا خیر؟ تصریح کرد: در حل مرتفع شدن است. البته من حق را به همسرم میدهم ، زیرا چند سالی است که به دلیل حضور در اردوهای بلند مدت فرصت رسیدگی به زندگیام را نداشتم و همسرم با این کار قصد داشت تا من ورزش حرفهای را کنار بگذارم. به هر حال مشکل خاصی وجود ندارد.