کد خبر: 812793
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۴
رئيس پليس راهور پايتخت از افزايش ترافيك تهران همزمان با بازگشايي مدارس خبر داد.
سردار سيدتيمور حسيني در حاشيه جشن شكوفه‌ها كه در دبستان دخترانه عيسي بهرامي برگزار شد، گفت: از روز شنبه، سوم مهرماه مأموران پليس راهور در بيش از ۵۰۰ مدرسه كه در معابر اصلي پايتخت شناسايي شده‌اند، مستقر مي‌شوند و با تخلفات برخورد مي‌كنند. وي ادامه داد: پيش‌بيني مي‌كنيم از روز سوم مهر ماه افزايش ۲۵ تا ۳۰ درصدي حجم ترافيك را داشته‌باشيم. با اين حال مأموران ما در آماده‌باش هستند تا نسبت به روان‌سازي ترافيك اقدام كنند.

سردار حسيني گفت: بيش از ۵۰۰ مدرسه در معابر اصلي پايتخت شناسايي شده‌اند كه با آغاز سال تحصيلي در اطراف اين مدارس مأموران پليس راهور مستقر مي‌شوند و با تخلفات مختلف اعم از توقف غيرمجاز و پارك دوبل برخورد خواهند كرد.

  وي درباره ممنوعيت حفاري و عمليات عمراني در معابر پايتخت نيز بيان كرد: تا ۱۵ مهر ماه اين ممنوعيت ادامه دارد و با مشاركت شهرداري نسبت به ايمن‌سازي معابر اطراف مدارس نيز اقدام كرده‌ايم.  رئيس پليس راهور پايتخت با بيان اينكه مأموران و كارشناسان پليس با حضور در مدارس به دانش‌آموزان مفاهيم ترافيكي را آموزش مي‌دهند، گفت: در سال تحصيلي جديد براي تمام دانش‌آموزان پايه اول ابتدايي كارت هميار پليس صادر خواهد شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار