کد خبر: 812321
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۰
در دیدار با احمد بدر الیدن حسون؛
دبیرکل مقاومت اسلامی نُجَباء تاکید کرد: سوریه خط اول مقاومت علیه جبهه تکفیر است و دولت دمشق این روزها با تروریست‌هایی می‌جنگد که برای جنگ نیابتی صهیونیست‌ها به سوریه آمده‌اند. .
به گزارش جوان آنلاين، دبیرکل مقاومت اسلامی نُجَباء در ادامه سفر خود به سوریه، با شیخ «احمد بدر الدین حسون» مفتی اعظم این کشور دیدار و گفتگو کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین «اکرم الکعبی» در این دیدار با تاکید بر حفظ حلقه مقاومت در سوریه اظهار داشت: ایستادگی نُجَباء و تمام گروه‌های مقاومت در کنار رزمندگان ارتش سوریه، محور مقاومت علیه استکبار جهانی را تشکیل می‌دهد.

وی با بیان اینکه "سوریه تنها کشوری است که رویاروی رژیم غاصب صهیونیستی ایستاده است"، خاطرنشان کرد: دولت دمشق این روزها با تروریست‌هایی می‌جنگد که برای جنگ نیابتی صهیونیست‌ها به سوریه آمده‌اند.

دبیرکل مقاومت اسلامی نُجَباء، سوریه را خط اول مقاومت علیه جبهه تکفیر توصیف کرد و گفت: جهان اسلام باید با هوشیاری و بهره گیری از علمای حاضر، توطئه‌های اسرائیلی ــ آمریکایی را خنثی کند.

در ادامه نیز مفتی اعظم سوریه اظهار داشت: در این وهله که جهانیان در پی نابودی سوریه هستند؛ جا دارد که از تلاش رزمندگان و خون شهدای عراقی  قدردانی کنم.

شیخ احمد حسون با بیان اینکه "خون بسیاری از رزمندگان نُجَباء بر خاک این سرزمین ریخته شده است"، تصریح کرد: حقیقتاً مقاومت اسلامی نُجَبا نقش به سزایی در "بازپسگیری مناطق تحت تسلط گروه‌های تکفیری" و "دفاع از مقدسات اسلامی" ایفا کرده است



 


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار