به گزارش جوان از اردبیل، این سفر یک روزه که بدون دعوت از خبرنگاران انجام شد به صلاحدید مدیرکل شیلات بدون حضور خبرنگاران صورت گرفته تا مجال و فرصتی برای خبرنگاران جهت طرح سئوال و مباحثی در خصوص علت تلف شدن ماهیان پشت سد یامچی از رئیس سازمان شیلات فراهم نشود.
در این سفر آنچه که جالب به نظر میرسد اعتراض خود مسؤولان روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی به سفر خاموش و بیسر و صدای رئیس سازمان شیلات به استان اردبیل بوده که مدیرکل شیلات استان نخواسته با دعوت از خبرنگاران، فرصت طرح و یافتن پاسخ برخی از سئوالات و ابهامات چند وقت اخیر در حوزه آبزیپروری فراهم شود که این اقدام باعث شد تا با دعوت نشدن از خبرنگاران همچنان این موضوعات در هالهای از ابهام باقی بمانند.
در روزهای اخیر در حوزه آبزیپروری تلف شدن هزاران قطعه ماهی در سد یامچی و اعتراضی که برخی از پرورشدهندگان ماهی به عملکرد شیلات داشتند، زمینهای را فراهم کرده تا زمزمه تغییر مدیریت در شیلات استان اردبیل بالا گرفته و احتمال تعویض میر آرمان واعظی بعد از سالهای طولانی از حوزه شیلات و آبزیان استان اردبیل قوت بگیرد.