کد خبر: 811279
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۴
از سوی قرارگاه قدس سپاه صورت گرفت
يگان‌هاي قرارگاه قدس نيروي زميني سپاه پاسداران در عملياتي در هفته گذشته در استان سيستان و بلوچستان تيم 9 نفره اشرار و تروريست‌هاي مزدور امريکا و رژيم سعودي را هدف قرار دادند و منهدم کردند.
به گزارش سپاه‌نيوز، بنا بر اخبار واصله از قرارگاه قدس نيروي زميني، در اين عمليات رزمندگان سپاه توانستند علاوه بر به هلاکت رساندن سرکرده اين تيم، سه نفر ديگر از اشرار را معدوم و دست‌کم دو نفر ديگر از آنها را زخمي کنند.

در اين عمليات که در مناطق مرزي کوهک سراوان انجام شد، علاوه بر انهدام کامل تيم تروريستي گروهک «جيش‌الظلم» (اين گروهک خود را جيش‌العدل نام گذارده‌اند)، مقادير زيادي سلاح، مهمات، بيسيم، دوربين‌هاي ديد در شب و سه دستگاه خودروي تويوتا مجهز به سامانه‌هاي پيشرفته اهدايي کشورهاي مرتجع و معاند منطقه به غنيمت گرفته شد.
جيش‌الظلم گروهک تروريستي تندرو سلفي‌مذهب و بلوچ است که با نظام جمهوري اسلامي ايران به مبارزه مسلحانه مي‌پردازد و مرکز آن در بلوچستان پاکستان و مورد حمايت امريکا و عربستان است. اين گروهک بعد از نابودي گروهک جندالله با سازمان‌دهي تشکيلاتي‌تر برخي اعضاي آن شروع به فعاليت و اعلام موجودي کرد.

سرکردگي اين گروهک را صلاح‌الدين فاروقي از ساکنان راسک بلوچستان پاکستان به عهده دارد. در کارنامه خفت‌بار اين گروهک مي‌توان به شهيد کردن 14 مأمور مرزباني که 12 نفر آنها سرباز بودند، ربودن پنج مرزبان و به شهادت رساندن جمشيد دانايي‌فر و شهادت هشت مرزبان ايراني ديگر اشاره کرد. اين گروهک تروريستي با آموزه‌هاي سلفي و باورهاي وهابي خود از جمله حاميان سلفي‌هاي معارض در جنگ سوريه است و يکي از دلايل اقدامات تروريستي خود عليه جمهوري اسلامي ايران را حمايت از تکفيري‌هاي سوري و تروريست‌هاي معارض دولت سوريه اعلام کرده است. اين گروهک خود را مدافع حقوق اقليت سني بلوچستان ايران می‌داند و مخالف حمايت ايران از حکومت سوريه است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار