کد خبر: 806622
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۹
در پایان دومین روز از پیش ثبت نام بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات، ٢٢٠ رسانه با مراجعه به سایت این نمایشگاه ثبت نام کردند.
کمیته اطلاع رسانی بیست و دومین نمایشگاه مطبوعاتاعلام كرد به منظور برآورد تعداد متقاضیان و برنامه‌ریزی برای پیش بینی فضای مورد نیاز و گروه بندی موضوعی، تأمین امکانات نمایشگاهی، تدارکات و تهیه خطوط مخابراتی و اینترنتی مورد نیاز و ...، مرحله  پیش ثبت نام متقاضیان از تاریخ ٣٠ مرداد  آغاز شد و روند آن تا پایان روز شنبه ٦ شهریورماه ادامه دارد.

بر اساس اعلام کمیته ثبت نام بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات، در پایان دومین روز از پیش ثبت نام نمایشگاه، ٢٢٠ رسانه برای حضور در نمایشگاه مطبوعات امسال ثبت نام کردند.

مطابق این گزارش، متقاضیان حضور در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات تا ششم شهریور فرصت دارند با مراجعه به وبسایت نمایشگاه به نشانی pressexpo.ir نسبت به ثبت نام اولیه اقدام کنند. نمایشگاه مطبوعات امسال در نیمه دوم آبان ماه برگزار می‌شود. 

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار