کد خبر: 799164
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۶

ملی‌پوش جوان بسکتبال ایران معتقد است تیم ملی در رقابت‌های قهرمانی آسیا شروع خوبی داشت.

ابوالفضل سیدی، ملی‌پوش جوان بسکتبال ایران در گفت‌وگو با ایسنا درباره دیدار برابر اندونزی اظهار کرد: شروع خوبی داشتیم. به نظرم بچه‌ها به خوبی امتیاز کسب کردند و نشان دادند در حمله شرایطمان مطلوب است. یک سری اشتباهاتی داشتیم که مطمئناً در ادامه بهتر خواهیم شد و آن‌ها را نیز از بین می‌بریم.

او در پاسخ به این سوال که آیا تیم ملی در کارهای دفاعی خوب بود یا نه، بیان کرد: نمی‌توان در این بازی این موضوع را بیان کرد. رقابت با اندونزی برای ما کمی تمرینی هم بود چون سطح فنی حریف مشخص بود و این بازی برایمان تمرینی شد. به همین دلیل کادر فنی و بازیکنان فشار زیادی نیاوردند اما مطمئناً برابر حریف های قوی‌تر دفاعمان نیز قوی‌تر خواهد شد.

بازیکن پست یک تیم ملی جوانان ادامه داد: امیدوارم دو بازیکن مصدوم تیم خیلی سریع به سلامت کامل برسند و در ادامه بتوانیم بهتر کار کنیم. به هر حال شروع خوبی داشتیم و باید برای دیدارهای بعدی آماده شویم.

او در پاسخ به این سوال که تیم‌های چین و کره جنوبی را چگونه ارزیابی می‌کند، بیان کرد: چینی‌ها از نظر قدی خیلی خوب بودند اما تا زمانی که برابرشان به میدان نرویم چیزی مشخص نمی‌شود. کره جنوبی عملکرد خوبی داشت. به نظرم بازی اصلی ما برابر کره است که با پیروزی در آن دیدار تا فینال برابر چین قرار نمی‌گیریم.

سیدی در پاسخ به این سوال که ماجرای رفتن و برگشتنش در تیم ملی چه بود، بیان کرد: مثل هر بازیکن دیگری به پوشیدن پیراهن ملی افتخار می‌کنم. یک سوءتفاهم بود و من تلاشم را کردم تا نظر کادر فنی را دوباره جلب کنم. در این دیدار نیز مبارزه کردم تا تأثیرگذار باشم. من همیشه در خدمت تیم ملی کشورم هستم و خواهم بود.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار