کد خبر: 798141
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۲

نماینده ایران در مرحله یک چهارم نهایی جام باشگاه‌های آسیا باید به مصاف تیم ناگویای ژاپن برود. تیم‌های چونبوری تایلند و ناگویا ژاپن از ساعت ۱۷ امروز در ورزشگاه بانکوک تایلند به مصاف هم رفتند و در پایان این میزبان بود که با برتری سه بر یک به عنوان صدرنشین از گروهش صعود کرد. قضاوت این بازی را محمود نصیرلو داور بین المللی فوتسال ایران به عهده داشت.

به این ترتیب تیم تاسیسات دریایی ایران به عنوان صدرنشین گروه B باید در مرحله یک چهارم نهایی به مصاف ناگویا ژاپن تیم دوم گروه A برود. نماینده ایران در دوره قبل مسابقات که در اصفهان برگزار شد در همین مرحله به مصاف ناگویا رفت و با نتیجه چهار بر سه به برتری رسید.
نکته جالب، اشتباه سایت AFC در اعلام حریف تاسیسات دریایی است. این سایت نماینده استرالیا را به عنوان حریف تاسیسات در مرحله یک چهارم نهایی معرفی کرده است! این در حالی است که این دو تیم در بازی رودرو و امتیاز برابر هستند و تفاضل منفی گل تیم ژاپنی یک گل از تیم استرالیایی کمتر است و با این شرایط طبیعتا باید تیم ژاپنی از مرحله گروهی صعود کند.
دیدار تیم‌های تاسیسات دریایی و ناگویا ژاپن از ساعت ۱۴:۴۵ سه شنبه آغاز خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار