کد خبر: 795220
تعداد نظرات: ۲۰ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۸
رهبر انقلاب: به نتیجه ایستادگی یعنی پیروزی یقین دارم
بیش از هزار دانشجو از جمله نمایندگان تشکلهای مختلف دانشجویی، عصر روز شنبه در دیداری صمیمانه و صریح با حضرت آیت الله خامنه ای، حدود ۵ ساعت از دغدغه های دانشجویی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی نسل جوان سخن گفتند.
تا جان در بدن دارم با اعتماد به مردم مقابل امریکا می‌ایستمبيش از هزار دانشجو از جمله نمايندگان تشكل‌هاي مختلف دانشجويي، عصر روز شنبه در ديداري صميمانه و صريح با حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، حدود پنج ساعت از دغدغه‌هاي دانشجويي، فرهنگي، اجتماعي، سياسي و اقتصادي نسل جوان سخن گفتند و ديدگاه‌هاي رهبري انقلاب را درباره‌ «مسائل دانشجويي و دانشگاهي، وظايف مهم دانشجويان در روند مقاومت ملت و موضوعات و مسائل مختلف روز» از زبان ايشان شنيدند.
رهبر انقلاب اسلامي در ابتداي سخنان خود با تأكيد بر اينكه ديدارهاي رمضاني با دانشجويان حقيقتاً شيرين و مطلوب است، گفتند: مطالب متنوع و ديدگاه‌هاي متفاوتي كه در اين ديدار مطرح شد، خوب و لذتبخش بود و نشانگر رشد سطح فكري و مطالبات قشر دانشجو است و نشان مي‌دهد كه با گذشت زمان، انگيزه‌هاي انقلابي و فكر روشن و استدلال متين در ميان دانشجويان گسترش چشمگير و روزافزوني داشته است.
ايشان دانشجويان را به انس بيشتر با قرآن و ادعيه توصيه كردند و گفتند: سخن اصلي من به دانشجويان تقويت ايمان است زيرا تنها با ايمان قوي مي‌توان در مقابله با مشكلات و فشارها، مبارزه و مجاهدت كرد.
 
 اوضاع كنوني كشور شبیه جنگ احزاب است
رهبر انقلاب اسلامي اوضاع خاص و حساس كنوني كشور را بسيار شبيه جنگ احزاب در زمان پيامبر (صلي‌الله‌عليه‌وآله) دانستند و افزودند: امروز نيز همه‌ دنياپرستان و زورگويان عالم در مقابل جمهوري اسلامي ايران صف‌آرايي كرده و از همه‌ جوانب آن را مورد حمله قرار داده‌اند.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي خاطرنشان كردند: در چنين شرايطي، كساني كه سست ايمان و شايد داراي گرايش‌هاي دروني به دشمن هستند، اظهار يأس و نااميدي و خودكم‌بيني مي‌كنند اما افراد داراي ايمان مستحكم، هر قدر هم شرايط سخت‌تر شود، با عزم و اراده‌ قوي‌تر ايستادگي مي‌كنند.
رهبر انقلاب اسلامي تأكيد كردند: اگر مي‌خواهيم در مقابل جبهه‌ استكبار ايستادگي كنيم و به عزت و شرف شايسته‌ نظام جمهوري اسلامي برسيم، نيازمند حفظ و تقويت تقوا در رفتارهاي شخصي و عمومي خود هستيم. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با استناد به برخي آيات قرآن درخصوص انحطاط نسل‌هاي بعدي ملت‌هايي كه داراي ايمان بودند، گفتند: «ضايع كردن نماز» و «پيروي از شهوات» دو عامل اصلي انحطاط و تضعيف ايستادگي و مبارزه است. ايشان خاطرنشان كردند: علت تأكيد مكرر من به مسئولان مبني بر جلوگيري از برگزاري اردوهاي مختلط دانشجويي بر همين اساس است، زيرا رعايت نكردن حد و مرزهاي ديني موجب تضعيف ايمان دروني مي‌شود.
رهبر انقلاب اسلامي بعد از تبيين نقش ايمان در ايستادگي، به «مبارزه‌ سرنوشت‌ساز و اجتناب‌ناپذير ملت ايران با جبهه‌ استكبار» اشاره كردند و گفتند: سرآغاز اين مبارزه از آنجا بود كه ملت ايران تصميم گرفت مستقل و پيشرفته شود كه اين موضوع با منافع قدرت‌هاي مسلط جهاني ناسازگار است.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، سخن برخي افراد مبني بر اينكه نظام جمهوري اسلامي به‌دنبال بهانه‌جويي براي ناسازگاري با قدرت‌هاست را سخني سطحي و ناانديشيده خواندند و افزودند: اين مبارزه نيازمند بهانه نيست زيرا تا زماني كه ملت ايران براساس غيرت و سابقه‌ انقلابي و اسلام ايستاده است، اين مبارزه وجود دارد و براي پايان آن نيز فقط دو راه متصور است؛ يا جمهوري اسلامي به آنچنان قدرت و توانايي دست يابد كه طرف مقابل جرئت تعرض نداشته باشد يا اينكه جمهوري اسلامي هويت اصلي خود را از دست بدهد و يك ظاهر بي‌جاني از آن باقي بماند. ايشان با تأكيد بر اينكه براي پايان اين مبارزه، راه اول يعني «دستيابي به اقتدار كامل» مورد نظر ملت ايران است، گفتند: البته شايد امروز سياست‌هاي امريكا اين‌گونه اقتضا كند كه بخواهد ميان مسئولان نظام اسلامي تفكيك قائل شود و آنها را به مسئولان خوب و بد تقسيم كند، اما امريكايي‌ها اگر توانايي پيدا كنند، همان مسئولان به‌اصطلاح خوب نيز از نظر آنها بد خواهند شد.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، اصل و هويت نظام اسلامي را هدف اصلي مقابله‌ دشمنان با ملت ايران دانستند و افزودند: منظور از نظام اسلامي، مجموعه‌ ساختار نظام و ارزش‌ها و اهداف آن همچون عدالت، پيشرفت علم، اخلاق، مردم‌سالاري، قانون‌گرايي و آرمان‌گرايي است.
  قراردادهای جدید نفتی بدون اصلاح منعقد نمی‌شود
ايشان با تأكيد بر اينكه در اين مبارزه، مشكلات بزرگي وجود دارد كه مي‌توان با ايستادگي و تدبير از آنها عبور كرد، گفتند: در اين مبارزه و همچنين در مسير حل مشكلات، دانشجويان به‌عنوان عصاره‌ توانايي‌هاي ملت، جايگاه و نقش ويژه‌اي دارند.
رهبر انقلاب اسلامي «مطالبه‌گري دانشجويان» را بسيار با اهميت خواندند و تأكيد كردند: برطرف كردن مشكلات كلان كشور بر عهده‌ مسئولان عالي‌رتبه است اما مطالبه‌گري دانشجويان اگر با مطالعه و اطلاعات دقيق و درست همراه باشد، قطعاً زمينه‌ساز تلاش بيشتر مسئولان براي حل مشكلات خواهد بود.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي به برخي مطالب دانشجويان در اين ديدار، از جمله موضوع قراردادهاي جديد نفتي اشاره كردند و افزودند: تا زماني كه در چارچوب منافع كشور، اصلاحات لازم در اين قراردادها انجام نشود، قطعاً اين قراردادها منعقد نخواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به برخي ديگر از انتقادات دانشجويان درخصوص تصميم‌گيري‌هاي جاري دستگاه‌ها در كشور گفتند: براساس قانون و منطق، رهبري نمي‌تواند در تصميم‌گيري‌هاي جزئي و اجرايي دستگاه‌ها وارد شود و اگر مسئولان اجرايي دچار اشتباه شوند، بايد مجلس از ابزارهاي نظارتي همچون استيضاح استفاده كند يا اينكه رئيس‌جمهور مانع از اجراي آن تصميم اشتباه شود.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي خاطرنشان كردند: البته رهبري در مواردي كه احساس كند برخي اقدامات حتي اقدامات جزئي، موجب انحراف نظام از مسير اصلي مي‌شود، بايد ورود پيدا كند و مانع از آن كار شود.
رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به مشكلات ناشي از مبارزه و ايستادگي، در روند حركت كشور افزودند: در اين زمينه برخي مسائل از جمله تقويت اقتصاد و افزايش توان دفاعي جزو موضوعات كلان كشور است كه تحقق آنها و برطرف كردن مشكلاتشان، وظيفه‌ مسئولان است.
رهبر انقلاب تأكيد كردند: برخي مشكلات نيز به درون كشور مربوط مي‌شود كه تشكل‌هاي دانشجويي بايد در ارائه‌ راه‌حل آنها، به كمك مسئولان بشتابند.
 
حرف مخالف رهبري، نه جرم است و نه معارضه‌اي با آن مي‌شود
ايشان پرهيز كامل از نااميدي و خستگي را از رموز حل مشكلات خواندند و به تشكل‌هاي دانشجويي گفتند: اگر ايستادگي كرديد و با بسيج ذهني مردم، خواسته‌ها را به گفتمان عمومي تبديل كرديد، مسئولان هم مجبور مي‌شوند به مطالبات شما عمل كنند.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي همچنين با اشاره به سخن يكي از دانشجويان درباره‌ تبعات منفي بيان حرف‌هاي مخالف حرف رهبري خاطرنشان كردند: بارها گفته‌ايم حرف مخالف رهبري، نه جرم است و نه معارضه‌اي با آن مي‌شود.
رهبر انقلاب اسلامي در ادامه‌ سخنانشان، دانشجويان كشور را فرصتي بزرگ، ثروتي عظيم و از نقاط قوت نظام دانستند و با تأكيد بر لزوم توجه خاص مسئولان به اين قشر در برنامه‌ريزي‌ها گفتند: دانشجويان كنوني در مقايسه با دانشجويان اول انقلاب از لحاظ كمّي و كيفي بالاتر و داراي تفكرات عميق‌تر انقلابي و اسلامي هستند. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي افزودند: بسياري از دانشجويان انقلابي و با انگيزه‌ اول انقلاب، اكنون در زمره‌ محققين و دانشمندان كشور هستند، بنابراين هيچ منافاتي ميان انقلابي بودن و درس خواندن وجود ندارد.
ايشان، دانشجويان را به خوب درس خواندن در كنار تقويت ايمان و معنويت سفارش كردند و گفتند: دانشجو همچنين بايد داراي بصيرت باشد و به محيط دانشجويي و مسائل و تحولات كشور، منطقه و جهان با چشم باز نگاه كند.
رهبر انقلاب اسلامي تأكيد كردند: اگر چشم باز و بصيرت وجود نداشته باشد، ممكن است دانشجو در تشخيص دوست و دشمن يا در تحليل مسائل منطقه‌اي و بين‌المللي دچار اشتباه و خطاي محاسبه شود.
ايشان عموم دانشجويان را به «سوءظن به جريان رسانه‌اي دشمن» توصيه كردند و گفتند: دشمنان با هزينه‌هاي گزاف، جريان رسانه‌اي پيچيده و گسترده‌اي را بر ضد نظام اسلامي به راه انداخته‌اند كه هدف اصلي آن، پوشاندن نقاط قوت جمهوري اسلامي و برجسته‌سازي برخي نقاط منفي براي ايجاد يأس و نااميدي در مردم و جوانان است.
رهبر انقلاب اسلامي برجسته نشدن يا انعكاس نيافتن حضور گسترده و پرشور مردم در راهپيمايي روز قدس در رسانه‌هاي بيگانه را نمونه‌اي از عملكرد جريان رسانه‌اي دشمن برشمردند و تأكيد كردند: راهپيمايي روز قدس در روز جمعه در هواي بسيار گرم و با زبان روزه، حقيقتاً يك پديده است اما اين پديده‌ كم‌نظير در رسانه‌هاي بيگانه انعكاس لازم را پيدا نمي‌كند، درحالي‌كه اگر نقطه‌اي منفي وجود داشته باشد، آن را صدها برابر بزرگنمايي مي‌كنند.
رهبر انقلاب در ادامه‌ سخنانشان مسئوليت دانشجويان عضو تشكل‌ها را فراتر از وظايف ديگر دانشجويان برشمردند و با اشاره به پيچيدگي و چندلايگي اوضاع سياسي كنوني افزودند: در دهه‌ اول انقلاب و دوران دفاع مقدس، مقابله با دشمن وظيفه‌اي روشن و براي عموم قابل درك بود اما امروز درهم‌تنيدگي مسائل مختلف فرهنگي، اجتماعي، سياسي، اقتصادي و امنيتي، اوضاع كاملاً پيچيده‌اي را ايجاد كرده و وظايف بسيار سنگين‌تري به همراه آورده است كه لازمه‌ مواجهه با اين شرايط نيز داشتن چشماني باز و «دقت، عقل و تدبير است.»

  12 توصيه رهبر انقلاب به دانشجويان
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي پس از تبيين پيچيدگي و چندبُعدي بودن فضاي كنوني، ۱۲ توصيه را در تشريح وظايف تشكل‌هاي دانشجويي بيان كردند. توصيه‌ اول ايشان به دانشجويان فعال، «حضور فكري در مسائل اصلي كشور و حضور فيزيكي در مواقع لازم» بود.
رهبر انقلاب اعلام مواضع تشكل‌هاي دانشجويي در مسائل اصلي را مهم دانستند و افزودند: اگر اين مواضع قوي و اصيل، به خوبي و روشني اعلام شود، دوستان انقلاب مستحكم‌تر مي‌شوند و دشمنان كشور از جمله امريكايي‌ها مي‌فهمند كه نبايد به گزارش‌هاي تحريف‌شده و غيرواقعي درباره‌ جوانان ايراني دل خوش كنند.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي «برجام»، «ارتباط با امريكا»، «اقتصاد مقاومتي» و «آينده‌ كشور» را از جمله مسائل مهمي خواندند كه تشكل‌هاي دانشجويي در جايگاه افسران جنگ نرم، بايد مواضع انقلابي، مستدل و محكم خود را درباره‌ آنها بيان كنند.
ايشان، «اطلاعات دقيق و صحيح، مستدل بودن و بهنگام بودن» را از الزامات موضع‌گيري تشكل‌هاي دانشجويي برشمردند و افزودند: اين مواضع بايد به‌خوبي در نشريات دانشجويي انعكاس يابد، ضمن اينكه مي‌توان با روش‌هاي ديگر ازجمله سخنراني نمايندگان تشكل‌ها پيش از خطبه‌هاي نماز جمعه‌ شهرهاي بزرگ، اين مواضع را به گوش جامعه نيز رساند.
رهبر انقلاب اجتماع و حضور فيزيكي دانشجويان را نيز گاه لازم دانستند اما با شيوه‌هاي درست و قانوني. ايشان با تأكيد بر مخالفت هميشگي با برهم زدن هر اجتماع و مجلسي افزودند: اين كار مضر يا حداقل بي‌فايده است و در مواقع لازم بايد با تشكيل اجتماعات و جلسات، حرف خود را در قبال اجتماعات مخالف به گوش دانشجويان رساند چون دانشجو به‌دنبال فهميدن حقيقت است.
رهبر انقلاب در همين بحث، مسئولان وزارتخانه‌هاي علوم و بهداشت و مسئولان دانشگاه‌ها را به كمك به تشكل‌هاي انقلابي فراخواندند و خاطرنشان كردند: البته همه‌ تشكل‌ها در برخورداري از حقوق عمومي يكسان هستند اما طبيعي و منطقي است كه مسئولان دانشگاهي از تشكل‌هاي انقلابي و متدين، دفاع و حمايت كنند و زمينه‌ حضور فعال‌تر آنها را به وجود آورند.
 
 دانشجويان ردّ رابطه با امريكا و نفي مذاكره با اين كشور را تبيين كنند
«تبيين و قانع كردن دل‌ها» دومين توصيه‌ رهبر انقلاب به تشكل‌هاي دانشجويي بود.
ايشان تأكيد كردند: در تفكر اسلامي، اقناع و جذب دل‌ها، يك اصل مهم است و تشكل‌هاي دانشجويي بايد با استدلال‌هاي محكم و روشن، مواضع خود را براي دانشجويان و مردم تبيين كنند. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي موضوعاتي نظير «اقتصاد مقاومتي، پيشرفت علمي، سبك زندگي و ارتباط با امريكا» را از جمله زمينه‌هايي خواندند كه نياز به تبيين مواضع گروه‌هاي فعال دانشجويي دارد.
رهبر انقلاب درباره‌ روابط با امريكا خاطرنشان كردند: تشكل‌هاي دانشجويي درخصوص بعضي مواضع رهبري از قبيل «ردّ رابطه با امريكا و نفي مذاكره با اين كشور به جز در موارد خاص و معين»، تأمل كنند و با دركي روشن از استدلال‌هاي مستحكم موجود، آنها را به شيوه‌هاي متقن و مستدل براي مخاطبان دانشجو و غيردانشجو تبيين نمايند.
ايشان «استمرار و بيان صحيح، روشن و مستدل مواضع تشكل‌هاي انقلابي دانشجويي» را در شكل‌دهي مطالبات عمومي و حركت كشور در مسير صحيح، مؤثر و ضروري خواندند.
«افزايش سطح آگاهي سياسي و ديني» سومين توصيه‌ رهبري به تشكل‌هاي دانشجويي بود.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي همچنين «توسعه‌ مخاطبان دانشجو» را از ديگر وظايف مجموعه‌هاي دانشجويي برشمردند و افزودند: اخلاق، حوصله، تحمل شنيدن حرف مخالف و تسلط بر مطالب ارائه‌شده از پيش‌نيازهاي عمل به اين وظيفه است.
 
  لزوم دفاع صريح و بدون تقيه از نظام اسلامي
پنجمين توصيه‌ رهبري به دانشجويان، «دفاع صريح و بدون تقيه از نظام اسلامي» بود.
ايشان خاطرنشان كردند: دشمن با تكيه بر كمبودها، نقص‌ها و قصورها، انقلاب را كم‌ارزش جلوه مي‌دهد و پيشرفت‌ها و موفقيت‌ها را ناديده مي‌گيرد كه لازم است تشكل‌هاي انقلابي اين نامعادله را برهم بزنند.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي افزودند: پايداري در مقابل ۳۷ سال دشمني تمام‌عيار جبهه‌ عظيم قدرت‌هاي مادي، مهم‌ترين موفقيت نظام شرافتمند و پرافتخار اسلامي است، آن‌هم در اوضاعي كه يك اخم اين قدرت‌هاي مادي، فلان حكومت پرمدعاي پادشاهي را به تعظيم و تسليم مي‌كشاند.
ايشان كميت و كيفيت نشاط‌ انگيز دانشجويان انقلابي را نشانه‌ زنده بودن و استعداد و ظرفيت ذاتي انقلاب دانستند و افزودند: البته منظور از دفاع از نظام، دفاع از رهبري نيست بلكه دفاع از مجموعه‌ ارزش‌هاي درهم‌تنيده‌اي است كه انقلاب با تكيه بر آنها به رشد و بالندگي خود ادامه مي‌دهد. «تداوم و توسعه‌ اردوهاي جهادي در روستاها و مناطق محروم» ششمين توصيه‌اي بود كه رهبر انقلاب در اين ديدار بيان كردند.
ايشان افزودند: اردوهاي جهادي، هم خودسازي است، هم خدمت و هم آشنايي با فضاي واقعي كشور.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با اشاره به تذكر مستمر خود به دولت كنوني و همه‌ دولت‌هاي قبلي درباره‌ رسيدگي به روستاها افزودند: تحقق اين مسئله راه‌هاي روشني دارد كه ايجاد صنايع كوچك و تبديلي از جمله‌ آنهاست، البته عمل به اين توصيه‌ مستمر، همت مي‌خواهد.
«توجه به سبك زندگي ايراني اسلامي در انديشه و عمل» و «تقويت گفتمان‌هاي اصلي انقلاب از جمله عدالت، اقتصاد دانش‌بنيان و مقاومتي، پيشرفت اسلامي ايراني و شتاب علمي» توصيه‌هاي هفتم و هشتم رهبر انقلاب به مجموعه‌هاي دانشجويي بود.
ايشان در همين زمينه تأكيد كردند: بنده توسعه‌ غربي را به‌هيچ‌وجه قبول ندارم چراكه پايه‌ها و مباني آن غلط است و به همين علت، «گفتمان پيشرفت اسلامي ايراني» را مطرح كرده‌ايم. رهبر انقلاب درباره‌ اقتصاد مقاومتي نيز گفتند: بر اساس گزارش‌هايي كه رسيده، كارهاي خوبي در دست اقدام است به شرط اينكه تداوم يابد.

 پرهيز از زدن اتهام غيرانقلابي به افراد
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در نهمين توصيه، مجموعه‌هاي دانشجويي را به «تشكيل يك جبهه‌ واحد ضدامريكايي - ضدصهيونيستي در سطح دانشجويان جهان اسلام» فراخواندند.
ايشان افزودند: مي‌توان با وسايل پيشرفته‌ ارتباطاتي و در فضاي مجازي، كمپين‌هاي عمومي دانشجويان مسلمان را براساس مخالفت با سياست‌هاي امريكا و رژيم صهيونيستي شكل داد تا در مواقع لازم، ميليون‌ها جوان دانشجوي مسلمان با موضع‌گيري خود، حركتي عظيم را در جهان اسلام به وجود آورند.
«پرهيز از زدن اتهام غيرانقلابي به افراد» دهمين توصيه‌ رهبري به تشكل‌هاي دانشجويي بود.
ايشان به دانشجويان خاطرنشان كردند: انقلابي بودن، مراتب و معيارهاي مشخصي دارد و نبايد كساني را كه ديدگاه‌هايشان با شما انطباق كامل ندارد اما داراي اين معيارها هستند، به غيرانقلابي بودن متهم كنيد.
«هم‌افزايي تشكل‌هاي انقلابي دانشگاه‌ها از طريق تكيه بر نقاط مشترك» يازدهمين توصيه‌ رهبري به دانشجويان بود.
ايشان تأكيد كردند: اختلافات نبايد به كشمكش تبديل شود و تشكل‌هاي انقلابي به‌گونه‌اي عمل كنند كه رواداري و تحمل مخالف در محيط‌هاي دانشگاهي جا بيفتد.
«نگاه راهبردي به انقلاب و تفكر درباره‌ آينده» آخرين توصيه‌ حضرت آيت‌الله خامنه‌اي به مجموعه‌هاي دانشگاهي بود.
ايشان به دانشجويان گفتند: رؤساي جمهور دهه‌هاي آينده، نمايندگان مجلس و مسئولان آينده‌ كشور از ميان شما عزيزان انتخاب خواهند شد، بنابراين با نگاهي كاملاً اميدوار و پرنشاط، تصوير آرماني 30-20سال آينده كشور را ترسيم كنيد و حركت امروز خود را براساس آن افق روشن، سامان دهيد.
   ملاك، عدم‌حمايت از كساني است
كه سردمدار فتنه بودند
رهبر انقلاب اسلامي در بخش پاياني سخنان خود نكاتي را درخصوص مسائل داخلي بيان كردند.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با انتقاد از رويه‌ برخي افراد كه در عين ادعاي حمايت از نظام و امام و انقلاب، موضع خود را درخصوص فتنه روشن نكرده‌اند، تأكيد كردند: مواضع من درباره‌ فتنه‌ سال ۸۸ كاملاً صريح است و بر روي اين موضوع حساس هستم و ملاك هم، عدم حمايت از كساني است كه سردمدار فتنه بودند يا از آن سوءاستفاده كردند و تاكنون نيز اعلام تبري نكرده‌اند.
رهبر انقلاب اسلامي با تأكيد بر اينكه تقسيماتي همچون اصولگرا و اصلاح‌طلب يا اصلاح‌طلب مدرن و اصولگراي سنتي، به‌هيچ‌وجه مهم نيستند، افزودند: موضوع مهم، محتواست.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي همچنين به مباحثي كه درخصوص لزومِ عقلانيت در كشور مطرح مي‌شود، اشاره كردند و گفتند: اين روزها درباره‌ عقلانيت و لزوم گفت‌وگوي عقلاي جناح‌ها مطالب زيادي مطرح مي‌شود كه اصل موضوع عقل‌گرايي بسيار پسنديده و مورد تأييد اسلام و قرآن است و امام (رحمه‌الله) نيز يكي از عقلاي بزرگ جهان بود.
ايشان انقلاب اسلامي را انقلابي عقلايي خواندند و افزودند: براساس عقل‌گرايي، بايد گفت كساني كه معتقدند براي پيشرفت كشور بايد به غرب پناه برد، عقل خود را باخته‌اند زيرا عقل مي‌گويد بايد از تجربه‌ها درس گرفت.
رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به تجربيات بسيار بد ملت ايران از غرب از جمله تحميل ديكتاتوري و استبداد پهلوي، سرنگون كردن دولت ملي و تأسيس دستگاه سركوب وحشتناك ساواك گفتند: بعد از پيروزي انقلاب اسلامي نيز اولين تحريم‌ها، خيانت‌ها، جاسوسي‌ها، تهاجم‌هاي وسيع تبليغاتي، حمايت از گروه‌هاي ضد انقلاب، تحميل جنگ هشت‌ساله، حمايت همه‌جانبه از صدام، ساقط كردن هواپيماي مسافري تا بدعهدي‌ها و كارشكني‌ها در برجام، همه از جانب غربي‌ها و به‌ويژه امريكا بوده است.
   عملكرد بسيار بد فرانسوي‌ها و امريكايي‌ها در برجام
ايشان با اشاره به عملكرد بسيار بد فرانسوي‌ها و امريكايي‌ها در قضيه‌ برجام افزودند: در قضيه‌ برجام ثابت شد كه امريكايي‌ها اعم از كنگره و دولت همچنان سرگرم دشمني با ملت ايران هستند.
رهبر انقلاب اسلامي تأكيد كردند: عقلانيت حُكم مي‌كند كه با چنين دشمني با خرد و تدبير برخورد شود و فريب او را نخوريم و وارد ميداني كه او ترسيم كرده، نشويم.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با اشاره به ادعاي امريكايي‌ها مبني بر تمايل براي مذاكره و هماهنگي با ايران درخصوص مسائل منطقه از جمله سوريه گفتند: ما چنين هماهنگي را نمي‌خواهيم زيرا هدف اصلي آنها قطع حضور ايران در منطقه است.
ايشان با تأكيد بر اينكه جمهوري اسلامي ايران خواستار عدم‌حضور و مداخله‌ امريكا در منطقه است، افزودند: اين مواضع نظام اسلامي درخصوص مسائل منطقه، در چارچوب عقلانيت است.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي تأكيد كردند: من براساس وظيفه‌ ديني و شرعي و اخلاقي، تا جان در بدن دارم خواهم ايستاد و به مردم هم اعتماد دارم، همچنان‌كه به نتيجه‌ ايستادگي يعني پيروزي يقين دارم.
ايشان خاطرنشان كردند: در ميان نخبگان كشور به‌ويژه دانشگاهيان و دانشجويان نيز عناصر مؤمن و معتقد به ايستادگي بسيار زياد هستند به‌گونه‌اي كه هر فرد دلسردي را هم دلگرم مي‌كند.

در ابتداي اين ديدار هشت نفر از نمايندگان تشكل‌هاي دانشجويي آقايان:
- احسان ابراهيمي، نماينده‌ بسيج دانشجويي
- محمدحسين قائد‌شريف، نماينده‌ اتحاديه‌ تحكيم وحدت
- مجتبي رئيسي، نماينده‌ جنبش عدالتخواه دانشجويي
- محمد آهنگران، نماينده‌ گروه‌هاي جهادي
- عليرضا احمدي، نماينده‌ انجمن اسلامي دانشجويان مستقل
- محمدعلي كامفيروزي، نماينده‌ مديران مسئول نشريات دانشجويي
- حسين زينليان بروجني، نماينده‌ اتحاديه‌ جامعه‌ اسلامي دانشجويان
و خانم:
- فاطمه‌سادات ضرابي، نماينده‌ اتحاديه‌ تشكل‌هاي دانشگاه آزاد
بيش از دو ساعت ديدگاه‌ها و دغدغه‌هاي جامعه‌ دانشجويي را بيان كردند.
مهم‌ترين محورهاي سخنان نمايندگان تشكل‌هاي دانشجويي به اين شرح است:
- ابراز نگراني از خطر استحاله‌ دروني به‌وسيله‌ افراد و جريان‌هايي كه اعتقاد عميقي به مباني انقلاب و امام ندارند
- ضرورت اصلاح ساختارهاي فسادآور در نظام بانكي و اداري و برخورد قاطع با مفسدان و متخلفان
- انتقاد از عدم‌پايبندي جدي برخي مسئولان به اصول قانون اساسي و سياست‌هاي نظام در عرصه‌هاي سياسي، اقتصادي و فرهنگي
- ضرورت تبيين نحوه‌ مطالبه‌گري دانشجويان در قبال اشكالات و نواقص
- انتقاد از زدن برچسب‌هاي سياسي به مطالبه‌ها و پيگيري‌هاي دانشجويي از مسئولان
- تبيين صريح و روشن اصول دفاعي كشور براي مردم و جوانان و بيان علت حمايت از مقاومت در منطقه
- انتقاد از رواج اشرافي‌گري در ميان برخي مسئولان
- انتقاد از بي‌توجهي مسئولان وزارت علوم به مسائل فرهنگي
- ايجاد تسهيلات مناسب براي ازدواج آسان دانشجويان
- انتقاد از ايجاد زمينه‌ نفوذ بيگانگان به دانشگاه‌ها تحت عنوان ديپلماسي علمي
- اظهار نگراني از نفوذ اقتصادي، سياسي، فرهنگي و آموزشي بيگانگان تحت عنوان جهاني‌سازي
- انتقاد از تلاش برخي براي تسري مدل برجام به مسائل منطقه‌اي، دفاعي و حقوق بشري
- چگونه بايد در مقابل جريان غيرانقلابي داخل نظام ايستاد تا دوقطبي ايجاد نشود؟
- انتقاد از اظهارات شعاري برخي مسئولان در موضوع اقتصاد مقاومتي
- انتقاد از عملكرد شهرداري‌هاي كلانشهرها و گسترش بي‌محاباي مراكز تجاري و تبعات سوء فرهنگي - اجتماعي اين مراكز
- ضرورت جوان‌گرايي در بدنه‌ مسئوليتي كشور
- انتقاد از برخي برخوردهاي قضايي با بعضي مطبوعات و تشكل‌هاي دانشجويي و صنفي
- لزوم تبيين شيوه‌ تعامل با معتقدان به نظام كه داراي ديدگاه‌هاي متفاوتي هستند
- اظهار نگراني از پروژه‌ آرمان‌زدايي از انقلاب اسلامي در سياست خارجي
- انتقاد از عملكرد برخي مسئولان قضايي و عدم‌اطلاع‌رساني شفاف درباره‌ احكام دادگاه‌ها
- انتقاد از مسكوت ماندن طرح نظارت بر عملكرد نمايندگان مجلس
- گلايه از عملكرد برخي مسئولان در توجيه دشمني‌هاي امريكا و تلاش براي بزك كردن چهره‌ امريكا
- انتقاد شديد از برخورد نكردن با كارشكني‌ها و نقض برجام از سوي امريكا
- ضرورت تدوين سند بالادستي براي پيشرفت روستاها و گسترش فعاليت گروه‌هاي جهادي در مناطق محروم
- اهميت چشم‌انداز ۲۰ ساله‌ جمهوري اسلامي و روند نامناسب كنوني در دستيابي به اهداف آن
در اين مراسم دانشجويان نماز مغرب و عشا را به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامي اقامه و روزه‌ خود را با ايشان افطار كردند.
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۴
1
1
سلام
مقام معظم رهبری دیشب در جمع دانشجویان به دفاع صریح و بدون تقیه از نظام جمهوری اسلامی تاکید کردند.
آیا شما هم مثل ما حمایت صریح و بدون تقیه خود را از نظام جمهوری اسلامی اعلام می‌کنید؟ ...
ناشناس
|
-
|
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۴
1
2
اکثریت ملت ایران خواهان رابطه عزتمدانه با تمام کشورهای دنیا من جمله آمریکا هستند اگر قبول ندارید نظر سنجی کنید یا بهتر است بگویم اگر جراتش را دارید.
پاسخ ها
ناشناس
| United States
۱۹:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۲
24 خرداد نظر اكثريت اين بود ولي ميزان راي ملت نيست متاسفانه !!!!!!!!!!!!!!!!!
مهرناز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۴
1
1
دورود بر رهبری"اگر همه مطالب بیان
شده رهبری را با بصیرت به جان گیرند"
ایران گلستان می شود. افراد سست ایمان با کم خود بینی "بدنبال زورگویان وقدرت طلبان داخلی وخارجی هستند و
انها راستایش می کنند"وافرادی که
می گویند باید برای پیشرفت به دامان
غرب اویزان شد"عقل گرانیستند"چرا؟
که تجربه در کشور و در تاریخ کشور"چه قبل و چه بعداز انقلاب"نشان داده همیشه غرب بخصوص امریکا درحال دشمنی وضربه زدن به ایران هستند"تا به اهداف پلید خود برسند"نبایدبه غرب
اعتمادکرد.
پاسخ ها
24 خردادي
| United States
۲۰:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۴
درود بر رهبر انقلاب .ولي نظر ملت هم مهم است بد نيست يك نظر سنجي وهمه پرسي بگذاريد. ما كه 24 خرداد چيز ديگري خواستيم ولي دولت را نمي گذارند كار كند
ناشناس
| United States
۱۹:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۲
درود بر رهبر ومرگ بر دلواپسان
ناشناس
|
-
|
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
1
1
بنده به عنوان یک ایرانی خواهان رابطه توام با اقتدار و عزت با تمام دنیا و آمریکا هستم نباید یک عده نظر خود را بر اکثریت تحمیل کنند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
0
1
سلام علیکم
جانم فدای حضرت سیدعلی .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۷
2
1
سلام
آمریکایی هابه خاطرخوی وخصلت استکباری ای که دارندبه دنبال تحقیرکردن مردم کشورهای دیگر،من جمله مردم ایران هستند.یادمان نرودکه درسال1342آمریکاییهاباتحمیل کاپیتولاسیون ،ملت ایران را از سگ های آمریکایی پست تر کردند(کاپیتولاسیون لایحه ای بودکه میگفت اگه یه آمریکایی در ایران ،یک ایرانی رابکشد،کسی حق ندارداو رامحاکمه کند،امااگر یک ایرانی ،یه آمریکایی یاسگ اورابکشدبایدمحاکمه بشود).بنابراین عزت مردم ایران در قطع رابطه باآمریکاوجنگیدن باآنهاست.
ضمنامیتونیدنظرسنجی کنیدتاان شآء الله ببینیدکه اکثرملت ایران خواهان قطع رابطه باآمریکاهستند.
مرگ برآمریکاوهمه ی دوستدارانش .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۷
0
1
سلام
جان ناقابل من فدای حضرت امام خامنه ای قدس الله نفسه الزکیه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۷
0
1
سلام علیکم
من اسماعیل جامه ،ازمحصلین دانشگاه سراسری دامغان وساکن تهران هستم وحمایت صریح وبدون تقیه ی خودم رو ازنظام مقدس جمهوری اسلامی ایران واز رهبرمعظم انقلاب اسلامی اعلام می کنم .
جانم فدای امام خامنه ای
مرگ برضدولایت فقیه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۷
0
1
سلام
مااهل کوفه نیستیم /علی (ع) تنهابماند
حامی نظام و رهبری
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۷
0
1
سلام
راه خوشبختی فقط راه علیست /کورشودچشمی که بدخواه علیست
"حامی حضرت سیدعلی هستم "
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۷
0
1
سلام بردوستان خدا
ما هم تا جان دربدن داریم از این نظام واز رهبرحسینی این نظام مقدس حمایت میکنیم .
"خامنه ای امام است /بت شکن جهان است "
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۷
0
1
سلام
لبیک یاخامنه ای لبیک یاحسین است
دشمن رهبری دشمن امام حسین است .کور بشه چشم دشمن امام حسین (البته اگه قابل هدایت نیست .اگه قابل هدایت هست که خداهدایتش کنه )
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۸
0
1
سلام علیکم
أللهم احفظ قآئدنا
جانم فدای رهبر
مرگ برآمریکا
عبدالله منتقد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۱
1
1
خدایا از عمر ما بکاه و بر عمر رهبر افزا . انشاء الله هر چه زودتر شاهد نابودی آمریکا و دوستدارانش باشیم . مرگ بر آمریکا و مرگ بر لیبرال های وطن فروش .
پاسخ ها
ناشناس
| United States
۱۹:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۳
مرگ بر اختلاسگران ودين فروشان
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۲
0
1
سلام
ماهمه سربازتوایم خامنه ای /گوش به فرمان توایم خامنه ای
ایثارگر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۴
0
1
کسانی که توان مقابله با فساد .دزدی.فقر اعتیاد .اختلاص .رکود اقتصادی ....هزاران مشکلی که سالها مردم را ناامید کرده هرگز نمی توانند در مقابل امریکا بایستند این حرفها خالی بندی سیاسی است ما با امریکا مشکل نداریم ما با مسئولین ناکارامد و ناتوان مشکل داریم که جامعه را از بی کفایتی غرق میکنند
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار