کد خبر: 794295
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۰

پیست ولدورم ریو ۲۰۱۶ به صورت رسمی افتتاح شد. مسئولان معتقد هستند که این پیست امکان برگزاری بازی‌های بسیار خوب در المپیک ریو را ایجاد می‌کند.

پیست ولودروم ریو

به‌ گزارش ‌ایسنا و به نقل از سایت ریو ۲۰۱۶، قرار است که شش مسابقه دوچرخه‌سواری در قسمت مردان و زنان در پیست ولدورم ریو برگزار شود.

مسئول دوچرخه‌سواری پارا در اتحادیه  جهانی دوچرخه‌سواری درباره پیست ولدورم ریو گفت: خیلی از نتیجه‌ کار راضی هستیم. در هفته‌های اخیر پیشرفت بسیار خوبی حاصل شد. این پیست بسیار خوب است.

کارلوس نوزمان، رییس کمیته‌ ریو ۲۰۱۶ نیز در این باره گفت:  ما از نتیجه‌ کار راضی هستیم. می‌توانیم بگوییم که استادیوم‌های ما برای رقابت ستارگان آماده هستند.

ورزشکاران که از پیست ولدورم دیدار کردند از این پیست رضایت داشتند.

پیش از این بسیاری از مسئولان دوچرخه‌سواری از آماده نشدن به موقع پیست نگران بودند. با این وجود شهردار ریو اعلام کرده بود که پیست ولدورم به موقع آماده خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار