کد خبر: 792825
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۴
استاندار آذربایجان‌‌شرقی:
استاندار آذربایجان‌‌شرقی طرح پایش اعتیاد در واحدهای تولیدی و جامعه کارگری استان را اقدام ارزشمندی دانست و گفت: اعتیاد تنها مخصوص بیکاران نیست و کارگران و نیروی انسانی بخش تولید نیز هدف دشمنان قرار دارند.
اسماعیل جبارزاده در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، اظهار داشت: اگر امروز از یک وضعیت اسفبار به یک وضعیت مطلوب در زمینه اعتیاد رسیده‌ایم و آذربایجان شرقی به عنوان استانی بدون معتاد متجاهر شناخته می‌شود نتیجه تلاش صادقانه و خالصانه همه دست‌اندرکاران امر است.

وی افزود: البته این موفقیت‌های بزرگ نباید مسؤولان را از ادامه راه غافل کند، زیرا هنوز کارهای بزرگی مانده است که باید انجام دهیم.

جبارزاده با بیان اینکه مأموریت در عرصه مبارزه با اعتیاد رفته‌رفته سنگین‌تر می‌شود، افزود: جمع‌آوری معتادان متجاهر از سطح شهرها اگرچه کار بزرگی بود، اما شاید دم‌دست‌ترین و آسان‌ترین کار بود و بعد از این باید به سراغ لایه‌های زیرین جامعه برویم و برای آن برنامه‌ریزی کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه هیچ خانواده‌ای از گزند اعتیاد در امان نیست، گفت: متأسفانه با تغییر سبک زندگی، بی‌تفاوتی نسبت به فرزندان در خانواده‌ها بیشتر شده است، در حالی که تجدد و مدرن بودن به معنی آزاد گذاشتن فرزندان نیست و این شیوه مدرن شدن هیچ دستاوردی نخواهد داشت.

وی با تأکید بر افزایش اقدامات پیشگیرانه و آگاه‌سازی خانواده‌ها و جوانان نسبت به خطرات اعتیاد، گفت: باید واقعیت‌ها را گفت تا خانواده‌ها گمان نکنند که هیچ خطری آنها را تهدید نمی‌کند، بلکه باید همواره مراقب باشند تا به دام اعتیاد نیفتند.

جبارزاده بر شناسایی علل گرایش جوانان به مواد مخدر تأکید کرد و گفت: مراکز علمی و تحقیقاتی باید در این زمینه کار کنند تا نسبت به مقابله با گرایش جوانان به مواد مخدر برنامه داشته باشیم، زیرا تنها مقابله با عرضه و تقاضا کافی نیست.

استاندار آذربایجان‌شرقی طرح پایش اعتیاد در واحدهای تولیدی و جامعه کارگری استان را اقدام ارزشمندی دانست و گفت: نتایج این طرح نشان داد که برخلاف آن‌چه تصور می‌شود اعتیاد مخصوص بیکاران نیست و کارگران و نیروی انسانی بخش تولید نیز هدف دشمنان قرار دارند.

وی با تأکید بر پایش مداوم جوامع مختلف در خصوص اعتیاد، گفت: لازم است تیمی علمی و تخصصی در این زمینه تشکیل شود که قطعاً نتیجه تلاش این تیم می‌تواند در برنامه‌ریزی برای مبارزه با اعتیاد راهگشا باشد.

جبارزاده از برگزاری المپیاد ورزشی بهبودیافتگان از اعتیاد نیز ابراز خرسندی کرد و گفت: برگزاری این المپیاد خبر امیدوارکننده و خوشحال‌کننده‌ای بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها