کد خبر: 792772
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۷

دبیر فدراسیون بسکتبال قهرمانی تیم ملی در تورنمنت اطلس اسپورت را نتیجه ای ایده آل در این مقطع عنوان کرد و گفت:البته فاصله میان این تورنمنت و تیم های آن با مسابقات گزینشی المپیک خیلی زیاد است.

علی توفیق در گفتگو با خبرنگار مهر  در مورد قهرمانی اخیر تیم ملی بسکتبال که در میان هفت تیم دیگر شرکت کننده در دومین دوره تورنمنت بین المللی اطلس اسپورت چین به دست آمد، اظهارداشت: سال گذشته تیم ملی بسکتبال ایران در اولین دوره این تورنمنت نایب قهرمان شد در حالیکه با توجه به شرایط تیم های شرکت کننده و اذعان مسئولان آنها سطح کیفی دوره جدید این مسابقات خیلی بالاتر بود. 

وی در مورد اینکه با توجه به نتیجه به دست ا آمده در تورنمنت اطلس اسپورت، دیدگاه قبلی در مورد مسابقات گزینشی المپیک و نتیجه گیری در آن تغییری پیدا کرده است، ادامه داد: به هر حال تیم ملی بسکتبال ایران با وجود تغییراتی که به لحاظ مهره و نفرات در ترکیب آن ایجاد شده توانست قهرمان اطلس اسپورت بشود اما اگر بخواهیم این تورنمنت و تیم های شرکت کننده در آن را با مسابقات گزینشی المپیک و تیم های آن مقایسه کنیم باید بگویم فاصله میان آنها خیلی زیاد است؛ با همه اینها هدف اصلی بسکتبال ایران ارتقای تیم، دستیابی به استراتژی قهرمانی و تداوم بخشیدن به آن است.

دبیر فدراسیون بسکتبال با بیان اینکه در حال نزدیک شدن به اهداف مان برای تیم ملی هستیم، خاطرنشان کرد: بازیکنانی که در حال حاضر در ترکیب تیم ملی هستند نسبت به ترکیب گذشته این تیم جوان تر هستند اما داشتن تجربه به سن و سال نیست بلکه به تعداد بازی است. شاید یک بازیکن ۱۷ - ۱۶ ساله آمریکایی نسبت به بازیکن ۲۵ ساله ما تجربه بیشتری داشته باشد چون بازی بیشتری انجام داده است. با انجام بازی بیشتر در قالب رویدادهای مختلف بازیکنان به پختگی لازم نزدیک تر می شوند  بنابراین باید محیط لازم را برای آنها ایجاد کنیم تا برخوردهای بیشتری داشته باشند و به تجربه بیشتری هم برسند. 

توفیق با تاکید بر اینکه هدفگذاری اصلی فدراسیون بسکتبال برای تیم ملی جهت مسابقات ۲۰۱۹ و انتخابی جهان است، یادآورشد: راه طولانی داریم، استارت اصلی این راه از شهریورماه زده می شود که خودمان میزبان مسابقات آسیا چلنج هستیم. این رقابت ها به عنوان بخشی از مسابقات گزینشی جهان از اهمیت زیادی برای فیبا برخوردار است که خوشبختانه با رایزنی های رئیس فدارسیون توانستیم میزبانی آن را بگیریم. به طور کلی از سال ۲۰۱۷ مسابقات انتخابی برای پیکارهای جهانی ۲۰۱۹ با فرمت جدید آغاز می شود. در این فرمت جدید، تیم های دو قاره آسیا و اقیانوسیه با یکدیگر ادغام می شوند  و در چهار گروه چهار تیمی به صورت رفت و برگشت با یکدیگر رقابت می کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار