کد خبر: 792295
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۹

مدافع ملی پوش اسپانیایی در بازی برابر ترکیه نامش را در تاریخ اسپانیا ثبت کرد.پس از پیروزی سه بر صفر اسپانیا  برابر ترکیه، نه تنها این تیم به مرحله یک هشتم نهایی صعود کرد بلکه خود را به عنوان یکی از بخت‌های اصلی قهرمانی نشان داد. لاروخا می‌تواند سومین قهرمانی‌ پیاپی‌اش را در یورو جشن بگیرد.

در این دیدار سرخیو راموس توانست نامش را در تاریخ اسپانیا ثبت کند. این مدافع اندلسی، صد و سی و چهارمین بازی ملی‌اش را انجام داد تا رکورد 132 بازی ژاوی هرناندس را پشت سر بگذارد. البته رکورد راموس بدون در نظر گرفتن دروازه‌بان‌ها به ثبت رسیده است.

مدافع مادریدی برابر چک بعد به رکورد هافبک پیشین بارسلونا رسید و مقابل ترکیه از آن عبور کرد. تنها راموس یک بازیکن را پیش‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌رو خود دارد. ایکر کاسیاس 167 بازی ملی را به ثبت رسانده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار