کد خبر: 792220
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۹
در طرح"بازیهای بومی محلی"
بازیهای بومی و محلی چهار محال و بختیاری توسط اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گرد آوری و اجرا می شوند.
حمیرا رحیمی

فرزاد رحیمی مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان از اجرای طرح "بازیهای بومی محلی" در مرکز فرهنگی هنری شلمزار خبر داد.

وی با تاکید بر احیای فرهنگ و آداب و رسوم گذشتگان گفت: بازي بخش اصلي زندگي انسان است كه با حس كنجكاوي و با انگيزه شناختن دنياي پيرامون او آغاز مي شود و با توجه به اینکه نوع بازي در طي مراحل رشد ،در جامعه هاي گوناگون ،در شهر و روستا متفاوت است این بازی ها در ميزان هوش و ويژگيهاي فردي كودك نيز تاثير دارد .

فرزاد رحیمی با اشاره به اینکه بازیها  متناسب با نیازها و محیط زندگی هر جامعه متنوع است افزود: در طرح"بازیهای بومی محلی" اعضاء با پرس و جو از بزرگترها نام بازی ها و روش اجرای آنها را جمع آوری کرده و در مرکز با دیگر بچه ها اجرا می کنند.

وی اضافه کرد: قوطور، بالابلندی، وسطی، دیس دیس، هفت خط، خروس جنگی، ارنگه و ارنگه، آ آ و... از جمله بازیهای در حال اجرا در این طرح است.

 مدیر کل کانون در این باره خاطر نشان کرد: ارائه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری بازیهای بومی و محلی در کتابچه ای مصور، ساخت نشریه ی دیواری، کاردستی، فیلم کوتاه، داستان نویسی و شعر سرایی، نقاشی خلاق  با تکنیکهای متنوع و ساخت ماکت بازیها از جمله فعالیتهای پیش بینی شده مرکز فرهنگی هنری شلمزار در اجرای طرح یک ساله بازیهای بومی محلی است.

 گفتنی است: کانون با نظر به اینکه بخش مهمی از آینده کودک با بازی کردن شکل می گیرد و استعدادهای نهفته و پنهان او، فرصت شکوفایی می یابند کودک با رعایت مقررات، رقابت، پیروزی و شکست، مبارزه با ترس و خجالت، مسوولیت‌پذیری و مشارکت آشنا می شود و بدین طریق برون‌گری و تقویت حواس و افزایش توانمندی های او می گردد توانسه است فضای مناسبی جهت بازی و انجام فعالیتهای شاد در مراکز خود ایجاد کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها