وی افزود: رقابتهای جام جهانی امسال بسیار سنگین و حساس بود و از سویی بچه های ما در اوج تمرینات سنگین خود در اردوی تهران به آمریکا اعزام شدند و همین موضوع، کار بچه ها را بسیار سخت تر کرد.
رضایی کشتیهای سرگروهی و فینال را به عنوان سخت ترین دیدارهای جام جهانی خواند و گفت: دیدارهای سخت و نفسگیری داشتیم و بچه ها توانستند با تمام توان و تلاش خود از این آوردگاه با سربلندی خارج شوند.
مدیرفنی تیمهای ملی کشتی آزاد خاطر نشان کرد: تا المپیک زمان زیادی نداریم ولی شناخت خوبی از تمامی آزادکاران مورد نظر برای حضور در المپیک داریم که می تواند کمک زیادی به ما کند. البته همین جام جهانی آمریکا و البته تورنمنت بعدی ما در ارمنستان نیز اهمیت فراوانی برای ما دارد.
وی در خاتمه به آنالیز دقیق کادر فنی از رقبای ایران و عملکرد ملی پوشان اشاره کرد و افزود: از تمامی کشتی های برگزار شده بچه های تیم ملی و رقبای آنها فیلم و گزارش تهیه شده تا ما در تهران با آنالیز دقیق آنها به رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت خود خواهیم پرداخت. ضمن اینکه ما سعی داریم بهترین نفرات خود را روانه المپیک کنیم تا با حداقل اشتباهات فردی و تاکتیکی، بهترین نتایج را در این میدان مهم کسب کنیم.