کد خبر: 791032
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۹

ملی پوش والیبال ایران موفقیت این رشته را کار همه جامعه والیبال دانست و گفت: تلاش می کنیم که در لیگ جهانی هم دوباره درخشان باشیم.

به گزارش ایسنا، عادل غلامی سرعتی زن تیم ملی والیبال در گفت‌وگو با خبرنگار صندوق اعتباری حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور با اشاره به موفقیت والیبال و صعود به المپیک بیان داشت: به هرحال این رویای ۵۲ ساله والیبال بود خدا را شاکرم که به عنوان یکی از نفراتی که در موفقیت تیم نقش داشت حضور داشتم.

وی افزود: هرچند که خیلی‌ها نبودند ولی جایشان در آن تیم خالی بود. خیلی‌ها زحمت کشیدند تا این تیم به اینجا برسد. این موفقیت کار ۱۴ بازیکن نبود، کار کل جامعه والیبال بود.

غلامی درخصوص سرمربی تیم ملی نیز اظهار داشت: لوزانو مربی باتجربه ای است. کارنامه او این را نشان می دهد. او در خیلی از لحظات مخصوصا در لحظات سخت توانست به ما کمک کند.

ملی پوش والیبال درمورد بازی های لیگ جهانی نیز گفت: کل تیم به برزیل می‌روند. ما دوست داریم که آن جا هم نتیجه بگیریم. مسابقات ژاپن و تمرینات ما را حسابی خسته کرد ولی امیدوارم با این سه، چهار روز استراحت بدن هایمان برگردد و در برزیل خوب بازی کنیم و نتیجه خوب بگیریم و امیدوارم در لیگ جهانی دوباره درخشان باشیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار