کد خبر: 789693
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۴
مربی تیم ملی کشتی آزاد با اشاره به اردوی آماده سازی تیم اعزامی به رقابتهای جام جهانی آمریکا گفت: هدف اصلی ما فراتر از این رویداد است و باید تمام توان خود را متمرکز المپیک کنیم.

رضا لایق در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مسابقات سخت و نفسگیری را در جام جهانی آمریکا پیش رو داریم چرا که با توجه به کسب عناوین قهرمانی چند دوره قبل با تیم میزبان هم در یک گروه قرار گرفتیم. ضمن اینکه ما به موازات تمرینات آماده سازی برای جام جهانی، باید تمرینات سخت و سنگین اردونشینان تا المپیک را نیز پیگیری کنیم که همین موضوه بر فشار کاری ما اضافه کرده است.

وی تصریح کرد: البته هدف اصلی ما حضوری مقتدرانه در المپیک و کسب نتایج مطلوب در این آوردگاه بزرگ است و نباید هدف اصلی را کسب نتیجه در رقابتهای جام جهانی آمریکا خواند.جام جهانی امسال با توجه به نزدیکی زمان المپیک، حکم یک میدان تدارکاتی را برای ما دارد ضمن اینکه همچون گذشته با تمام توان برای کسب قهرمانی به میدان می رویم و مثل یک مدعی قهرمانی به هیچ حریفی رحم نخواهیم کرد.

مربی تیم ملی کشتی با اشاره ترکیب جوان تیم اعزامی به آمریکا نسبت به دوره های قبل گفت: تیم نسبتا جوان تری را در این دوره از رقابتهای جام جهانی به آمریکا اعزام می کنیم که البته با توجه به انگیزه بالای بچه ها برای حفظ و تکرار عنوان قهرمانی، می توان امیدوار بود که با جام قهرمانی به ایران باز خواهیم گشت.

لایق در خاتمه به مسابقات پیش روی آزادکاران اشاره کرد و گفت: ما رقابتهای جام جهانی را پیش رو داریم و با توجه به عدم اعزام به جام زیلکوفسکی لهستان باید روانه تورنمنت بین المللی ارمنستان شویم. به همین دلیل نباید زمان را از دست داد و باید در حدود دو ماه مانده به المپیک از هر فرصت برای تجهیزو آماده سازی مردان المپیکی خود بهره ببریم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار