کد خبر: 789561
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۸
با تشکیل 95 اکیپ سیار و ثابت انجام می‌شود:
مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجان‌شرقی از تشکیل و تجهیز 42 اکیپ ثابت و 53 اکیپ سیار در جهت کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی در ماه مبارک رمضان خبر داد.

امیرحسین بهداد اظهار داشت: به منظور تامین بهداشت و سلامت فرآورده‌های خام دامی در ماه مبارک رمضان، طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در قالب 42 اکیپ ثابت و 53 اکیپ سیار متشکل از کارشناسان اداره کل دامپزشکی در سطح استان از هفدهم خرداد تا 19 تیرماه 94 اجرا می‌شود.

وی به وظیفه اداره کل دامپزشکی در تامین امنیت غذایی از تولید تا مصرف اشاره و تاکید کرد: در ماه مبارک رمضان امسال نیز همانند سال گذشته همکاران ما، کلیه مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی از قبیل قصابی‌ها، مرغ فروشی‌ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی، کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، کارگاه‌های فرآوری و بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی در تمام نقاط سطح استان تحت کنترل و نظارت ویژه قرار داده و به طور مداوم بازرسی خواهند کرد و با اجرای این طرح جلوی هرگونه تخلف بهداشتی را خواهند گرفت.

وی افزود: هم استانی‌ها مطمئن باشند که هیچ گونه تخلف بهداشتی از چشمان تیز بین خدمت گذارانشان در اداره کل دامپزشکی استان پنهان نخواهد ماند.

بهداد از مردم خواست تا در تهیه فرآورده های خام دامی تازه و منجمد دقت بیشتری داشته باشند و حتما به تاریخ تولید و بسته بندی آنها توجه نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق تلفن های 1512 و 34445000 و 34439272 به اداره کل دامپزشکی استان اطلاع دهند تا برخورد قانونی و لازم با متخلفین صورت پذیرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها