کد خبر: 789269
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۹
شهردار اردبیل:
شهردار اردبیل گفت: توجه به کارهای زیربنایی به ویژه حرکت‌های تأثیرگذار را در ایجاد تحول در شهر اردبیل مقدم بر کارهای روزمره می‌دانیم و در این زمینه معتقدیم نباید عجولانه رفتار کرد.

حمید لطف‌اللهیان در گفت‌وگو با خبرنگار جوان در اردبیل، اظهار کرد: پروژه‌های روبنایی و روزمره همچون آسفالت‌ریزی،‌ پازل‌کاری، جدول‌گذاری و عمران و آبادانی شهر در مناطق مختلف جزو وظایف اصلی شهرداری است، اما فراتر از این ما به سمت انجام کارهای زیربنایی رفتیم تا بتوانیم بستر و زمینه حرکت‌های تحولی را فراهم کنیم.

وی با یادآوری اینکه سه میلیارد تومان افتتاح پروژه‌ها را در روزهای گذشته در منطقه دو شهرداری اردبیل شاهد بودیم، تصریح کرد: قرار است نظیر این افتتاح‌ها در مناطق یک، سه و چهار شهرداری در مناسبت‌های دیگر انجام شود.

شهردار اردبیل با بیان اینکه تاکنون بیش از 35 هزار تن آسفالت از ابتدای امسال تاکنون تولید و در شهر اردبیل توزیع شده است، گفت: همچنان کارهای عمرانی و زیربنایی مدنظر ماست و در کنار آن کارهای عادی و روزانه شهر را نیز به جد دنبال می‌کنیم.

لطف‌اللهیان تقدم پروژه‌های فرهنگی را به همراه کارهای زیربنایی در شورابیل، احداث فرهنگسراها و مجموعه‌های فرهنگی یادآور شد و افزود: ما امیدواریم با تقدیم این پروژه‌ها به هموطنان بتوانیم رضایت آنها را فراهم کنیم.

وی با اشاره به تملک 30 هکتار زمین توسط شهرداری در یک سال گذشته بیان کرد: تملک زمین در بخش‌های مختلف شهر و با هدف ممانعت از توسعه متوازن شهر انجام شده است.

لطف‌اللهیان در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد:‌ از جمله این تملک‌ها و استفاده برای توسعه شهری در حاشیه دریاچه شورابیل بوده که در حال حاضر در این مجموعه بیش از 10 پروژه در حال اجراست و بازگشایی معابر جدید انجام می‌شود.

وی از احداث و تجهیز پارک جنگلی الماس به عنوان کاری زیربنایی و با سرعت مناسب خبر داد و گفت: شهرداری اردبیل به منظور حمایت از سرمایه‌گذاران و احداث هتل در اردبیل مبلغی بابت پروانه احداث هتل دریافت نمی‌کند.

شهردار اردبیل از احداث دو پارک در مجتمع گردشگری شورابیل خبر داد و افزود: در پارک صخره‌ای در حال احداث در شورابیل سالن آمفی‌تئاتر روباز نیز احداث می‌شود که این سالن برای برگزاری برنامه‌های مختلف در محیط زیبای دریاچه شورابیل بسیار مؤثر است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها