کد خبر: 788877
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۱
اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال علیرضا منصوریان را به عنوان سرمربی تیم فوتبال این باشگاه انتخاب کردند. این درحالی است که پرویز مظلومی یکسال دیگر با آبی‌پوشان قرارداد داشت.
نشست نهایی اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال برای انتخاب سرمربی فصل آینده این تیم ظهر امروز در وزارت ورزش برگزار شد و علیرضا منصوریان به عنوان سرمربی آبی پوشان انتخاب شد.

این انتخاب در شرایطی صورت گرفته که از قرارداد دو ساله پرویز مظلومی با باشگاه استقلال یکسال دیگر باقی مانده و تکلیف وی از سوی مسئولان باشگاه مشخص نشده است.

اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال در شرایطی علیرضا منصوریان را به عنوان سرمربی فصل آینده تیم فوتبال این باشگاه انتخاب کردند که از جواد زرینچه و مجید نامجومطلق هم برنامه گرفته بودند اما مشخص بود که برنامه گرفتن از این دو پیشکسوت بیشتر برای ردگم کردن بود و آنها قبلا به نتیجه رسیده بودند تا منصوریان سرمربی شود.
منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار