کد خبر: 788871
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۹
به نظر می‌رسد باتوجه به افت‌های قیمتی و نگرانی‌های سرمایه‌گذاران نسبت به آینده اقتصاد همچنان افت‌ها و سقوط‌های قیمتی در بورس تهران ادامه دار باشد. شاخص بورس تهران امروز نیز اگرچه صبح را با صعودهای اندک و رشد‌های قیمتی جزئی آغاز کرد اما با گذشت از زمان بازگشایی بازار این روند بازار معکوس شد و شاخص بورس با افت 60 واحدی به کار خود پایان داد. سقوط‌های قیمتی در نمادهای شرکت‌های بزرگ شیمیایی خصوصا گسترش نفت و گاز پارسيان باعث شد که مثبت‌های گروه خودرو نیز نتواند جلوی سقوط قیمت شاخص بورس را بگیرد.

به گزارش خبرنگارجوان آنلاين، بر اساس ارقام درج شده در پایگاه اطلاع‌رسانی مدیریت فناوری بورس تهران، شاخص کل بورس اوراق و بهادار تهران امروز با 60 واحد کاهش به 76 هزار و 84 واحد و ارزش روز بازار به 323 هزار میلیارد تومان رسيد .

امروز سهامداران بورس 833 میلیون و 51 هزار برگ سهم به ارزش 175 میلیارد تومان در قالب 59 هزار و 322 فقره داد و ستد کردند.

شاخص قيمت (وزني- ارزشي) با 21.91 واحد کاهش به 27 هزار و 813 واحد رسيد. شاخص كل (هم‌وزن) با 14.10 واحد افزایش به 13 هزار و 779 واحد رسيد. شاخص قيمت(هم‌وزن) با 11.60 واحد افزایش به 11 هزار و 300 واحد رسيد.

شاخص آزاد شناور با 5.26 واحد کاهش به 84 هزار و 812 واحد رسید. شاخص بازار اول بورس با 74.88 واحد کاهش به 53 هزار و 222 واحد و شاخص بازار دوم با 63.57 واحد افزایش به رقم 166 هزار و 481 هزار واحد رسید.

نماد پارسان، وپاسار، شبندر بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس ایران داشتند و نمادهای خودرو، شپدیس، وکار و فاراک بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشتند.

در بازار فرابورس ایران شاخص کل فرابورس با افت 1.80 واحدی در رقم 814.70 واحد رسید.

معامله‌گران فرابورس تعداد یک میلیارد و 303 هزار برگ سهم در قالب 39 هزار و 701 فقره به ارزش 181 ميليارد تومان داد و ستد کردند.

امروز مارون، شتران، شراز بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند و نماد شپاس، میدکو، سمگا، حسینا بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص فرابورس داشتند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار